hacklink al hd film izle duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle erotik film izle deneme bonusu duşakabin duşakabin temizliği hack forum perabet türk ifşa marsbahis betkom سپید آنلاین » استفاده بی‌رویه سبوس زیان‌بار است
صفحه نخست چاپ
سپید آنلاین
استفاده بی‌رویه سبوس زیان‌بار است

به گزارش سپیدآنلاین، زهرا عبدالهی، مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، گفت: «طبق مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، نان دارای استاندارد اجباری بوده که وزارت بهداشت نیز موظف به پایش اجرای این استاندارد است.»
وی درباره برخی از استانداردهای نان همچون ممنوعیت استفاده از جوش شیرین معتقد است که بیش از 80 درصد نانوایی‌های کشور از جوش شیرین استفاده نمی‌کنند. عبدالهی افزود: «در بحث سلامت نان مسئله‌ مهم این است که نباید در تهیه نان از جوش شیرین استفاده شود زیرا زمانی که از جوش شیرین استفاده می‌شود، اسید سیتریک موجود در آن تجزیه نمی‌شود و مشکلاتی نظیر ممانعت از جذب ریزمغزی‌های دو ظرفیتی مانند آهن، روی و کلسیم و اختلالات گوارشی مانند سوءهاضمه را به وجود می‌آورد. همچنین جوش شیرین به دلیل اینکه ماده اولیه آن سدیم است؛ می‌تواند مشکل فشار خون بالا را بیشتر کند.»
عبدالهی درباره استفاده بی‌رویه از سبوس در برخی از نانوایی‌ها توضیح داد:‌ «باید استاندارد سبوس نان اصلاح شود چراکه افزایش مصرف نان‌هایی با میزان کم سبوس به ضرر سلامتی مردم است، در واقع هر چه آرد نان سفیدتر باشد ابتلا به چاقی، اضافه وزن، بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان‌های دستگاه گوارش بیشتر می‌شود و از سوی دیگر نانوایی‌ها برای پاسخگویی به مردم جداگانه سبوس را خریداری می‌کنند.»
مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت افزود: «ظرف دو سال گذشته بحث نان در شورای عالی سلامت پیگیری شده و در آخرین مصوبه شورای عالی سلامت، رعایت استانداردهای نان اجباری شده و بر این اساس وزارت بهداشت مسئول پایش و نظارت بر آن است. وزارت بهداشت درحال رایزنی با سازمان ملی استاندارد است تا میزان سبوس‌گیری از آردهای نانوایی‌ها را کاهش دهد.»