hacklink al fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle film izle hack forum marsbahis casibom giriş casibom betwinner marsbahis güncel giriş 1win jojobetmatadorbetjojobetgrandpashabetMilf Escortcasibom girişbahsegelcasibommarsbahiscasibomjojobetcasibomsahabetjojobet girişcasibomcasibomgrandpashabetimajbetmarsbahisimajbetcasibomsekabetbetebetjojobetdinamobetmatbetdumanbetcasibommarsbahisholiganbetgrandpashabetdinamobetbahsegelmeritkingjojobetmarsbahisonwinbets10betkanyongrandpashabetsekabetmeritkingmatbetmatadorbetbetebetdumanbetbetturkeycasibomjojobetbetparkmavibetmarsbahiscasibommatbetmatbet girişmarsbahisholiganbet güncel girişcasinolevant girişbetparkholiganbetbetkanyonnakitbahisdinamobetpiabellacasinobahsegelmarsbahiskralbetjojobetcratosslotgrandpashabetmarsbahis girişmarsbahiscasibombahiscomsahabetmatbetbetparkbotnet satın alsekabet,sekabet girişcasibomcasibom girişpusulabetmarsbahis سپید آنلاین » تقلبی در زعفران به نام دختر خواب‌های مصنوعی و خطر ناک
صفحه نخست چاپ
سپید آنلاین
تقلبی در زعفران به نام دختر خواب‌های مصنوعی و خطر ناک

به گزارش سپیدآنلاین، مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو با هشدار در خصوص تقلبات زعفران گفت: «این ماده در اصطلاح بومی و محلی دختر خواب نامیده می‌شود و فاقد هرگونه عطر است و تنها رنگی مشابه زعفران ایجاد می‌کند.»
حسین رستگار با بیان اینکه زعفران دخترپیچ، زعفران اصل و محصولی صادراتی است، افزود: «دختر خواب با مشخصات رنگی زعفران ماده کاملا شیمیایی و خطرناک است.»
این مقام مسوول در ادامه عنوان کرد: «زعفران به عنوان یک داروی گیاهی و ماده رنگ‌زا برای تزئین فراورد‌ه‌های غذایی، دارای مصارف بالا و متنوعی است.»
رستگار اظهار کرد: «زعفران دارای اثرات موثر درمانی متعددی از جمله اثرات ضد افسردگی، شاداب بخشی، تقویت سیستم عصبی، تقویت سیستم گوارشی و خواص متنوع دیگر است، همچنین در کنار اثرات درمانی این داروی گیاهی این فراورده یک ماده رنگی پرمصرف در تزئین مواد غذایی نیز استفاده می‌شود.»
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو، افزود: «نوع زعفران یک ماده شیمیایی خطرناک به نام دختر خواب نیز گاهی با مشخصات رنگی زعفران به عنوان یک تقلب مهم و خطرناک برای سلامتی گاهی در تزئین مواد غذایی در برخی از مراکز تهیه موادغذایی می‌تواند استفاده شود.»
وی گفت: «به طور کلی علی‌رغم اثرات درمانی متعدد زعفران میزان مصرف این فراورده نیز نباید از بیش از حد مجاز آن باشد. زیرا مصرف متعارف آن خاصیت دارویی و مصرف بیش از حد آن نیز می‌تواند اثر سمی داشته باشد.»
رستگار تصریح کرد: «مصرف 3 گرم زعفران در ماه برای هر فرد مناسب است و استفاده بیش از 5گرم آن در یک وعده غذایی‌، عوارضی همچون سرگیجه، کاهش تعداد ضربان قلب و احساس تهوع در پی دارد؛ همچنین مصرف میزان بالای زعفران در دوران بارداری احتمال سقط جنین را افزایش می‌دهد.»
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو، با بیان اینکه زعفران را باید در شیشه‌های دربسته و دور از نور نگهداری کرد، گفت: «این موارد باعث می‌شود زعفران عطر و رنگ خود را در اثر نور و حرارت از دست بدهد.»