hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum marsbahis betkom marsbahisgirtr - سپید آنلاین » چربی‌های سالم خطر دیابت را کاهش می‌دهند
صفحه نخست چاپ
سپید آنلاین
چربی‌های سالم خطر دیابت را کاهش می‌دهند

به گزارش لایوساینس افراد دچار «پیش‌دیابت» قند یا گلوکز خون بالا است، اما این میزان آن‌قدر بالا نیست که بتوان آن‌ها را در گروه دیابت نوع ۲ دسته‌بندی کرد.

محققان در این مطالعه جدید دریافتند استفاده از چربی‌های به‌اصطلاح چنداشباع‌نشده که در روغن‌های گیاهی و مغزهای خوراکی وجود دارند و استفاده کمتر از چربی‌های اشباع‌شده‌ای که در گوشت و پنیر یافت می‌شود، در افرادی دچار یک نوع از پیش‌دیابت (که در آن ماهیچه‌ها به‌درستی قادر به جذب گلوکز نیستند)، سبب کاهش برخی عوامل خطرساز مرتبط با ابتلا به دیابت نوع ۲ می‌شود.
نیکلا گس، محقق دیابت در کالج کینگز لندن و یکی از نویسندگان مقاله این بررسی دراین‌باره گفت: «این یافته‌ها نشان می‌دهد که افزایش دریافت چربی‌های چنداشباع‌نشده می‌تواند اثرات سودمندی بر بیماران دارای نوع معینی از پیش‌دیابت داشته باشد.»

محققان در این بررسی ۱۴ ورزشکار استقامتی آموزش‌دیده، ۱۰ فرد مبتلا به پیش‌دیابت و ۱۱ فرد مبتلا به دیابت نوع ۲ شرکت داشتند.

در میان افرادی که در آن‌ها پیش‌دیابت‌شان به علت اختلال در جذب گلوکز به‌وسیله عضلات بود، میزان حساسیت به انسولین در کسانی که بیشتر از چربی‌های چنداشباع‌نشده و کمتر از چربی‌های اشباع‌شده مصرف کرده بودند، در سطح بالاتری قرار داشت. به این معنا که آنان کمتر در معرض ابتلا به دیابت تمام‌عیار قرار داشتند.

در میان افرادی دچار پیش‌دیابت که کبد آنان گلوکز بیشتری تولید می‌کرد، مصرف کمتر چربی‌های اشباع‌شده برای افزایش حساسیت به انسولین نیز سودمند به نظر می‌رسید. بااین‌وجود به نظر نمی‌رسید که مصرف چربی‌های چنداشباع‌نشده در این گروه تاثیر چندانی بر حساسیت به انسولین داشته باشد،

این پژوهشگران می‌گویند باید تحقیقات بیشتری برای تعیین دقیق میزان تاثیر سودمند چربی‌های چنداشباع‌نشده بر بیماران پیش‌دیابتی با اختلال در جذب گلوکز از طریق عضلات صورت پذیرد.