اماکن عمومی حساس، به صورت ویژه کنترل میشوند
به گزارش سپیدآنلاین خسرو صادقنیت، حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی از اهداف بسیج سلامت نوروزی برشمرد و گفت: «ایمنی موادغذایی در سطح عرضه به منظور کاهش و کنترل بیماریهای مرتبط با غذا از دیگر اهداف بسیج سلامت نوروزی است.»
وی تعداد کل مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی اولویتدار را یک میلیون و 100 هزار مرکز بیان کرد و افزود: «رسیدگی به شکایات مردمی ثبت شده در سامانه بهداشت 190 در راستای اجرای هر چه بهتر برنامه یکی از اولویتهای بسیج سلامت نوروزی است.»
صادقنیت در ادامه با اشاره به تشکیل اکیپهای بازرسی مشترک با ستادهای نوروزی استانداریها، فرمانداریها و سازمانهای راهداری و حمل و نقل جادهای به منظور انجام نظارتهای مشترک، تصریح کرد: «انجام هماهنگیهای لازم با سازمانهای مربوطه به منظور کنترل و نظارت بیشتر بر فروشگاههای توزیع و فروش موادغذایی در بازارهای موقت مانند بازارهای هفتگی، فصلی و روز بازارها و آماده باش آزمایشگاههای بهداشت آب و فاضلاب و تعیین کارشناس کشیک جهت بررسی نمونههای آب ازجمله اقدامات و هماهنگیهای انجام شده در سطح دانشگاههای علوم پزشکی است.»
وی آموزش و اطلاعرسانی عمومی درخصوص بهداشت و ایمنی مواد غذایی ازجمله بنرهای اطلاع رسانی، تابلوهای الکترونیکی، ارسال پیامکهای آموزشی، چاپ مطالب در روزنامهها و مجلههای علمی، پوستر و پمفلت آموزشی و اطلاعرسانی عمومی از طریق رسانههای عمومی بهویژه شبکههای رادیویی و تلویزیونی استانی را از دیگر اقدامات در سطح دانشگاهها بیان کرد.