hacklink al fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle film izle hack forum marsbahis casibom giriş casibom betwinner marsbahis güncel giriş 1win jojobet girişmatadorbetjojobetgrandpashabetBeşiktaş Escort Bayancasibom girişbahsegelcasibommarsbahiscasibomjojobetcasibomsahabetjojobet girişcasibomcasibomgrandpashabetimajbetmarsbahisimajbetcasibomsekabetbetebetjojobetdinamobetmatbetdumanbetcasibommarsbahisholiganbetgrandpashabetdinamobetbahsegelmeritkingjojobetmarsbahisonwinbets10betkanyongrandpashabetsekabetmeritkingmatbetjojobetbetebetdumanbetbetturkeycasibomjojobetbetparkmavibetmarsbahiscasibommatbetmatbet girişjojobet girişholiganbet güncel girişvdcasino girişbetparkholiganbetbetkanyonnakitbahisdinamobetpiabellacasinobahsegelmarsbahiskralbetjojobetcratosslotgrandpashabetmarsbahis girişmarsbahiscasibombahiscomsahabetmatbetbetparkbotnet satın alholiganbetmarsbahisvdcasinobaywin,baywin girişmatadorbetmatadorbet giriş سپید آنلاین » قاچاق از 75 درصد به 20 درصد کاهش یافت
صفحه نخست چاپ
سپید آنلاین
قاچاق از 75 درصد به 20 درصد کاهش یافت

به گزارش سپیدآنلاین، عباس مهدی‌زاده با اشاره به سیاست‌های سال 95 سازمان غذا و دارو گفت: «برنامه عملیاتی براساس سند بالادستی و چشم‌انداز، تدوین و به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است به طوری‌که تمرکز بر کاهش مصرف نمک، شکر و چربی ترانس، مبارزه با قاچاق و کاهش آن از 75 درصد به 20 درصد، الزام صنایع غذایی به اجرای GMP به منظور تولید غذای سالم، دسترسی بیشتر بیماران به دارو و کاهش هزینه دارو از الویت‌های برنامه‌های سال آینده است.»
وی تولید نان سالم و سوق‌دادن مردم به مصرف نان صنعتی با حداقل نمک از طرق اطلاع‌رسانی را از دیگر برنامه‌های سازمان برشمرد و افزود: «متاسفانه درحال حاضر 50 درصد نمک دریافتی مردم از طریق نان مصرفی است.»
این مقام مسئول، اجرای نشانگرهای رنگی با هدف افزایش اطلاعات و قدرت انتخاب مردم را از الزام‌های برنامه ششم و الویت‌های سازمان عنوان و اظهار کرد: «با توجه به استقبال کارخانه‌های مواد غذایی از این طرح، به منظور هماهنگی بیشتر در اجرای آن، تبادل اطلاعات، اخبار و دستورالعمل‌ها دبیر خانه کشوری برچسب‌گذاری و نشانگرهای رنگی در استان همدان مستقر شد.»
مهدی‌زاده در خصوص ارزیابی وی از آینده این طرح، به درج نشانگرهای رنگی بر روی 30 درصد از محصولات غذایی اشاره کرد و افزود: «انتظار می‌رود تا پایان نیمه نخست سال آینده این نشانگرها بر روی همه محصولات غذایی درج شود تا مردم با انتخاب محصولات غذایی براساس نشانگرهای رنگی و تطبیق آن با نیازهای خود بیماری‌های غیر واگیر در جامعه به حداقل برسد.»
وی با توجه به نقش محوری مشاور امور استان‌های سازمان غذا و دارو در برنامه‌ریزی‌های سازمان و همچنین ارزیابی عملکرد معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، در این خصوص گفت: «با توجه به تنفیذ اختیار به معاونت‌های غذا و دارو از سوی سازمان بعضی برنامه‌ها به طور روزمره در همه معاونت‌ها انجام می‌شود و بعضی دیگر بر اساس سند بالادستی به عنوان برنامه‌های عملیاتی در هر زمینه‌ای با توجه به برش استانی مشخص و براساس وظایف محوله شاخص‌هایی در هر حوزه تعیین می‌شود و از طریق سامانه خود ارزیابی، فعالیت‌ها ارزیابی می‌شوند.»
مهدی‌زاده، بهبود در سیستم خدمات‌رسانی و پاسخگویی به مردم در اسرع وقت را اصل اساسی در ارزیابی‌ها بیان کرد و گفت: «رتبه‌بندی معاونت‌های غذا و دارو در ارزیابی عملکرد سال 94 نیز در سال آینده در اجلاس معاونان غذا و داروی سراسر کشور به میزبانی استان همدان توسط دکتر دیناروند معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو اعلام خواهد شد.»