hacklink al fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle film izle hack forum marsbahis casibom giriş casibom betwinner marsbahis güncel giriş 1win betebet girişmatadorbetjojobetbets10 girişİstanbul Eskortjojobetbahsegelcasibommarsbahiscasibomjojobetcasibomsahabetsahabet girişcasibomcasibombets10 girişimajbetmarsbahisimajbetcasibomsekabetbetebetjojobetdinamobetmatbetdumanbetcasibommarsbahisholiganbetgrandpashabetdinamobetbahsegelhacklinksekabetsahabetjojobetjojobetonwinjojobetmatbet güncel giriş adresibetkanyongrandpashabetsekabetmeritkingmatbetmatadorbetbetebetonwinbetturkeycasibomjojobetbetparkmavibetmarsbahiscasibommatbetmatbet girişbetparkjojobet girişholiganbetbetist giriştümbetpusulabetbetparkholiganbet günceltümbetpusulabetbetkanyonnakitbahisdinamobetpiabellacasinobahsegelmarsbahiskralbetjojobetcratosslotsekabetmarsbahis girişmarsbahiscasibombahiscomsahabetcasibomcasibom girişSahabetcasibom,casibom giriş سپید آنلاین » جیوه موجود در ماهی با نشانه‌های آلزایمر مرتبط نیست
صفحه نخست چاپ
سپید آنلاین
جیوه موجود در ماهی با نشانه‌های آلزایمر مرتبط نیست

محققانی که مغز انسان را مورد بررسی قرار می‌دهند، تاکید کرده‌اند جیوه بیشتری در مغز کسانی یافت شده است که بیشتر از غذاهای دریایی استفاده می‌کنند اما آن‌ها نتوانستند رابطه‌ای میان مقادیر بیشتر این نوروتوکسین مغزی و نوعی آسیب مغزی که به بیماری آلزایمر و زوال عقل منجر می‌شود، پیدا کنند.

محقق اصلی این پژوهش، مارتا کلر موریس، استاد اپیدمیولوژی تغذیه در دانشگاه راش شیکاگو می‌گوید: «همه معتقدند که غذاهای دریایی مزایای سلامتی بسیاری دارد، اما همه از جیوه می‌ترسند. ما هیچ شواهدی مبنی بر این‌که مقادیر بالاتر جیوه در مغز با هرگونه آسیب‌شناسی عصبی مرتبط است، پیدا نکردیم.»

محققان همچنین دریافتند که خوردن متعادل غذاهای دریایی می‌تواند اثرات محافظت‌کننده‌ای به‌ویژه برای افرادی داشته باشد که به لحاظ ژنتیکی بیشتر در معرض بیماری آلزایمر قرار دارند.

در سرمقاله همان شماره، ادلترات کروگر و رابرت لافرس از دانشگاه لاوال کبک کانادا می‌گویند: «یافته‌های ما حاکی از آن است که غذاهای دریایی را باید بدون نگرانی درباره آلودگی به جیوه و کاهش سایر مزایای شناختی در افراد مسن مصرف کرد.»

این مطالعه روز دوم فوریه در ژورنال انجمن پزشکی آمریکا به چاپ رسیده است.