hacklink al fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle +18 film izle hack forum marsbahis casibom giriş casibom betwinner marsbahis güncel giriş jojobet güncel girişmatadorbetjojobetmarsbahisextrabetFethiye EscortjojobetbahsegelcasibommarsbahiscasibomjojobetcasibomsahabetjojobetcasibomcasibomextrabetonwinmarsbahisjojobetsahabetsekabetbetebetcasibomgrandpashabetmatbetmeritkingcasibommarsbahisholiganbetgrandpashabetbetebetbahsegelhacklinksekabetnakitbahisbahsegeljojobetmarsbahisonwinjojobetMatbet girişholiganbetgrandpashabetdinamobetmarsbahismatbetbetkanyonpiabellacasinoİmajbetjojobetcasibomjojobettümbetsekabetsahabetbahsegelmavibethitbetgalabet,galabet giriş elexbetcratosroyalbetbetmatikbettiltbetciobaywinmavibetbetboo7slotsmarsbahisbayspinpusulabetcasibommatbetmatbet girişbetparkjojobetjojobet giriş سپید آنلاین » وسائل آشپرخانه می‌توانند باکتری‌ها را منتشر کنند
صفحه نخست چاپ
سپید آنلاین
وسائل آشپرخانه می‌توانند باکتری‌ها را منتشر کنند

به گزارش هلث‌دی پژوهشگران دانشگاه جورجیا انواع متفاوت میوه‌های و سبزی‌ها را با باکتری‌ها مانند سالمونلا و ای کولای آلوده کردند. آنان این مواد غذایی را با چاقو قاچ کردند یا آن را با رنده ریز کردند، سپس از این وسایل شسته نشده برای سایر مواد غذایی استفاده کردند.

این بررسی نشان داد، هر دوی این وسیله‌ها باکتری‌ها را به سایر انواع مواد غذایی منتشر کردند.

این پژوهشگران همچنین دریافتند که انواع خاص مواد غذایی چاقوها را به درجات متفاوتی آلوده می‌کردند.

مریل اریکسون، نویسنده اصلی مطالعه و استادیار بخش علوم و تکنولوژی غذایی دانشگاه جورجیا گفت: «در اقلامی مانند گوجه‌فرنگی آلودگی بیشتری نسبت به زمانی که توت‌فرنگی را می‌بریم، در چاقوها ایجاد می‌شد.»

او افزود: «ما پاسخی خاصی درباره علت تفاوت‌های میان این گروه‌های مواد غذایی نداریم؛ اما ما می‌دانیم هنگامی‌که عوامل بیماری‌زا به غذا می‌رسند، برطرف کردن آن‌ها کار مشکلی است.»
آزمایش بیشتر نشان داد که برس‌ها و ابزارهای پوست‌کنی نیز می‌توانند باکتری‌ها را بین اقلام غذایی منتقل کنند.

اریکسون گفت، بسیاری از افراد نمی‌دانند که وسایل آشپزخانه می‌توانند باکتری‌ها را منتشر کنند.

او گفت: «فقط دانستن اینکه وسایل آشپزخانه می‌توانند به آلودگی متقاطع منجر شوند، مهم است. مصرف‌کنندگان با داشتن این آگاهی با احتمال بیشتری ممکن این وسایل را در فواصل مصرف بشویند.»

نتایج این بررسی اخیر در ژورنال Food Microbiology منتشر شده است.