hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum casibom giriş marsbahis marsbahisgirtr marsbahis matadorbet casibom starzbet dinamobet سپید آنلاین » پیچیدگی تقلب‌ها در حوزه غذا
صفحه نخست چاپ
سپید آنلاین
پیچیدگی تقلب‌ها در حوزه غذا

به گزارش سپیدآنلاین، هاله سمیعی اظهار کرد: نظارت کافی و صحیح به پروسه از مزرعه تا سفره یا به تعبیر عده‌ای از مزرعه تا قاشق می‌تواند از گسترش تقلب‌های غذایی بکاهد و این موضوعی است که وظیفه سازمان غذا و دارو و اداره کل فراورده‌های غذایی را مهم و استراتژیک جلوه می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه تقلب و سوء استفاده همواره در حوزه غذا وجود دارد، افزود: سودجویان با تغییر در ماهیت شکلی یا محتوایی فرآورده‌های ارزان آنها را با قیمت بالا به مصرف کننده ارائه می کنند.

این کارشناس فراورده‌های غذایی با بیان اینکه احتمال تقلب برای یک ماده غذایی گران‌قیمت یا یک ماده غذایی کمیاب و دور از دسترس بیشتر مطرح است، عنوان کرد: برخی افراد ادعاهایی برای محصول خود مطرح می‌کنند؛ در حالیکه ممکن است ادعاها واقعی نباشد، لذا برای آنکه ادعاها را به نتیجه قابل پذیرش در ذهن مردم برسانند، از موادی که اطلاعات آن در برچسب بسته بندی دیده نمی‌شود، استفاده می‌کنند و همین موارد موجب عوارض برای مصرف کنندگان این محصولات می‌شود.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، به گفته سمیعی، اگر چه کم فروشی در حوزه تولید غذا در سطح‌های مختلف آن محدود به یک کشور یا شرایط اقتصادی و اجتماعی و محدود به برهه زمانی خاصی هم نیست، اما باید در مورد تقلبات غذایی به موقع وارد عمل شویم و اجازه ندهیم این معضل به روندی عادی و فراگیر بدل شود؛ بنابراین هر چه در معیارهایمان جدی باشیم و تشویق و تنبیه‌ها منطبق با ضوابط و قانون باشد تقلب قطعا کم و کمتر می‌شود.