hacklink al fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle +18 film izle hack forum marsbahis casibom giriş casibom betwinner marsbahis güncel giriş jojobetmatadorbetjojobetbets10 girişİstanbul Eskortjojobetbahsegelcasibommarsbahiscasibomjojobetcasibomsahabetsahabet girişcasibomcasibombets10 girişimajbetmarsbahisimajbetsahabetsekabetbetebetjojobetcasibommatbettipobetcasibommarsbahisholiganbetgrandpashabetdinamobetbahsegelhacklinksekabetbetkanyonbahsegeljojobetdinamobetonwinjojobetDeneme bonusu nedirbetkanyongrandpashabetdinamobetmeritkingmatbetmatadorbetmatbetonwinnakitbahiscasibomjojobetbetparkmavibetmarsbahiscasibommatbetmatbet girişbetparkjojobet girişhizlicasinobetcio,betcio girişholiganbet güncelbetist girişjojobetjojobet giriş سپید آنلاین » ابتلای قطعی ۶۲ نفر به بیماری وبا
صفحه نخست چاپ
سپید آنلاین
ابتلای قطعی ۶۲ نفر به بیماری وبا

به گزارش سپید، مریم مسعودی‌فر در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: «در حال حاضر ۶۲ نفر به صورت قطعی مبتلا به بیماری وبا در کشور شناسایی شده‌اند که ۴۴ مورد مربوط به استان کردستان و ۱۵ مورد کرمانشاه هستند. دو بیمار در آذربایجان غربی هستند و یک مورد ابتلا در استان بوشهر است. تا به این لحظه هیچ فردی به دلیل ابتلا به بیماری وبا در کشور فوت نکرده است.»

به گفته وی اغلب مبتلایان بین ۳۰ تا ۶۰ سال هستند و ۷۵ درصد مبتلایان مرد هستند. تقریبا نیمی از مبتلایان سابقه سفر به کشور‌های همجوار را دارند و بقیه بر اثر تماس با فرد آلوده دچار بیماری وبا شده‌اند.

وی افزود: «به مردم توصیه می‌شود حتی‌الامکان از آب شرب شهری یا آب‌های بسته‌بندی مصرف کنند.»

سرپرست اداره بیماری‌های منتقله از آب و غذای وزارت بهداشت اضافه کرد: «تشدید نظام مراقبتی وبا به ویژه در قالب اجرای نظام مراقبت سندرمیک در دستور کار اکیپ‌های سلامت قرار دارد.»

مسعودی‌فر افزود: «فرد مبتلا به بیماری وبا عامل آلودگی را از طریق مدفوع دفع می‌کند. مصرف آب، میوه و سبزی آلوده باعث ابتلای افراد به بیماری وبا می‌شود. به همین دلیل مردم باید بهداشت فردی و شستن دست با آب و صابون به خصوص هنگام مصرف مواد غذایی را نیز فراموش نکنند.»

مسعودی‌فر اعلام کرد که اگر افراد دچار علائمی مانند ضعف و استفراغ شدند؛ بلافاصله به پزشک یا مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی مراجعه کنند.

وی گفت: «افرادی که در زمینه عرضه مواد غذایی مشغول هستند، باید دست‌های خود را با آب و صابون قبل و بعد از شروع فعالیتشان به مدت حداقل ۲٠ ثانیه شست‌وشو دهند و موادی مانند سبزی را با مواد گندزدا ضد عفونی کنند.»