hacklink al fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle film izle hack forum marsbahis casibom giriş casibom betwinner marsbahis güncel giriş 1win betebet girişmatadorbetjojobetbets10 girişİstanbul Eskortjojobetbahsegelcasibommarsbahiscasibomjojobetcasibomsahabetsahabet girişcasibomcasibombets10 girişimajbetmarsbahisimajbetcasibomsekabetbetebetjojobetdinamobetmatbetdumanbetcasibommarsbahisholiganbetgrandpashabetdinamobetbahsegelhacklinksekabetsahabetjojobetjojobetonwinjojobetmatbet güncel giriş adresibetkanyongrandpashabetsekabetmeritkingmatbetmatadorbetbetebetonwinbetturkeycasibomjojobetbetparkmavibetmarsbahiscasibommatbetmatbet girişbetparkjojobet girişholiganbetbetist giriştümbetpusulabetbetparkholiganbet günceltümbetpusulabetbetkanyonnakitbahisdinamobetpiabellacasinobahsegelmarsbahiskralbetjojobetcratosslotsekabetmarsbahis girişmarsbahiscasibombahiscomsahabetcasibomcasibom girişSahabetcasibom,casibom giriş سپید آنلاین » الگوی غذایی نامناسب مهم‌ترین علت شیوع بیماری‌های غیرواگیر در کشور
صفحه نخست چاپ
سپید آنلاین
الگوی غذایی نامناسب مهم‌ترین علت شیوع بیماری‌های غیرواگیر در کشور

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، زهرا عبداللهی اظهار داشت: «تغذیه سالم نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌ها دارد و هم اکنون مهم‌ترین علت بیماری‌های غیرواگیر الگوی غذایی نامناسب است؛ به‌همین علت باید برای ایجاد فرهنگی صحیح بسیج شد، اما این فرهنگ‌سازی کار آسانی نیست و به زمانی طولانی نیاز دارد. باید سعی شود با آموزش صحیح کودکان ذائقه آنها را به مواد غذایی حاوی چربی و نمک‌کم عادت داد.»
عبداللهی در برنامه نبض شبکه خبر گفت: «البته باید دانست اطلاع رسانی به تنهایی کافی نیست بلکه تولید، عرضه و توزیع مواد غذایی سالم نیز بسیار مهم است، اینکه بتوانیم با ارائه محصولاتی سالم با قیمت مناسب سلامت تمامی افراد جامعه را تامین کنیم.»
وی اضافه کرد: «توصیه ما به کاهش مصرف قند، چربی و نمک است و اینکه مصرف میوه و سبزی‌ها در سبد غذایی خانواده‌ها افزایش یابد. درحالی که مصرف توصیه شده نمک کمتر از 5گرم است؛ اکنون مصرف نمک حدود 12گرم است و شیر و سبزی هم بسیار کمتر استفاده می شود و این باید یکی از الویت‌ها اصلاح نظام غذایی باشد.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با تاکید مجدد بر لزوم فرهنگ‌سازی در حوزه اصلاح رژیم غذایی تاکید کرد: «باید آموزش را به مهدهای کودک و مدرسه‌ها ببریم. البته رسانه‌ها نیز نقش مهمی در اصلاح الگوی غذایی دارند تا مصرف بی‌رویه فست‌فودها و مصرف بی‌رویه نوشابه‌ها و غذاهای چرب در میان مردم کاهش یابد.»