hacklink al fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle film izle hack forum marsbahis casibom giriş casibom betwinner marsbahis güncel giriş 1win betebet girişmatadorbetjojobetextrabetİstanbul Eskortjojobet giriş bahsegelcasibommarsbahiscasibomjojobetcasibomsahabetsahabet girişcasibomcasibomextrabetimajbetmarsbahisimajbetcasibomsekabetbetebetjojobetdinamobetmatbetdumanbetcasibommarsbahisholiganbetgrandpashabetdinamobetbahsegelhacklinksekabetmeritkingjojobetjojobetonwinjojobetbetkanyongrandpashabetsekabetmeritkingmatbetmatadorbetbetebetmeritkingbetturkeycasibomjojobetbetparkmavibetmarsbahiscasibommatbetmatbet girişbetparkjojobet girişholiganbetbetist giriştümbetpusulabetbetparkholiganbet giriştümbetpusulabetbetkanyonnakitbahisdinamobetpiabellacasinobahsegelmarsbahiskralbetjojobetcratosslotsekabetmarsbahis girişmarsbahiscasibombahiscomsahabetSahabetcasibom,casibom giriş sekabet girişmatbetcasibomcasibom giriş سپید آنلاین » هشدار یک متخصص عفونی نسبت به مصرف غذای آلوده
صفحه نخست چاپ
سپید آنلاین
هشدار یک متخصص عفونی نسبت به مصرف غذای آلوده

به گزازش سپیدآنلاین محمدرضا ناظر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به طور کلی در اسهال نکته اصلی این است که تمام اسهال‌ها می‌توانند خود به خود خوب شوند و مهم‌ترین نکته در درمان آنها کنترل آب و الکترولیت است.

وی اضافه کرد: همه اسهال‌ها حتی بدون آنتی‌بیوتیک خوب می‌شوند، اما در صورت کم شدن آب بدن، ممکن است منجر به فوت شود.

این متخصص بیماری‌های عفونی افزود: یکسری اسهال‌ها نظیر اسهال‌های وبایی و خونی که تحت درمان قرار می‌گیرند، طول دوره اسهال کم می‌شود. هنگامی که بیماری شدید باشد حتما سرم تزریق می‌شود.

ناظر با اشاره به اینکه اسهال‌های فصل تابستان ویروسی و باکتریایی هستند، افزود: نوع ویروسی در فصل تابستان به خاطر مصرف آب آلوده زیاد است و باکتریایی نیز به خاطر مصرف آب آلوده و غذاهای بین راهی و مانده ایجاد می‌شود. در فصل تابستان نگهداری مواد غذایی مشکل است و نگهداری غذای خام و پخته در کنار هم نباید صورت گیرد.

این متخصص بیماری‌های عفونی توصیه کرد: حتما سبزیجات در پایین و گوشت و تخم مرغ در بالای یخچال نگهداری شوند تا باکتری‌های مواد خام روی غذای پخته ننشیند. باکتری‌هایی که روی غذای سرد و گرم می‌نشیند، مسمومیت غذایی یا همان اسهال و استفراغ را ایجاد می‌کند. این باکتری‌ها در ساندویچ، برنج سرد شده و... می‌نشیند.

ناظر با اشاره به اینکه غذای گرم ابتدا باید سرد شود و سپس در یخچال نگهداری شود، تاکید کرد: غذای خام و پخته در یخچال کنار یکدیگر قرار نگیرند. شستن دست‌ها و رعایت موازین بهداشتی منجر به انتقال کمتر باکتری و ویروس‌ها می‌شود که این مهم باید در اماکن عمومی نظیر مدارس، مهدکودک‌ها، زندان و پادگان‌ها رعایت شود.

وی افزود: اسهال افزایش دفعات و کاهش قوام مدفوع نسبت به وضعیت نرمال فرد است که می‌تواند به صورت حاد (کمتر از دو هفته)، پایدار (بین ۲ تا ۴ هفته) و یا مزمن (بیش از ۴ هفته باشد.

ناظر با بیان اینکه اسهال ممکن است در اثر یک بیماری روده‌ای یا برعکس منشا خارجی روده‌ای ایجاد شود، گفت: بیشتر موارد اسهال حاد، عفونی بوده و در اثر ویروس، باکتری و انگل ایجاد می‌شود که معمولا خود محدود شونده است.

این متخصص بیماری‌های عفونی با بیان اینکه ویروس شایع‌ترین علت گاستروانتریت حاد هستند، یادآور شد: شایع‌ترین راه انتقال اسهال باکتریال، مصرف غذای آلوده است. اسهال حاد ویروس نیز بیشتر منشاء روتاویروسی دارد. بسیاری از داروها می‌توانند عامل اسهال و یا به میزان کولیت با غشای کاذب باشند.

وی با بیان اینکه بسیاری از موارد اسهال حاد خود محدود شونده بوده و در طی ۷۲ ساعت فروکش می‌کنند، گفت: نوزادان، کودکان، سالمندان و افراد ناتوان در ریسک بروز مرگ و میر در اثر تداوم اسهال و یا اسهال همراه با استفراغ هستند.