hacklink al fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle film izle hack forum marsbahis casibom giriş casibom betwinner marsbahis güncel giriş 1win jojobetmatadorbetjojobetextrabetİstanbul Eskortjojobet giriş bahsegelcasibommarsbahiscasibomjojobetcasibomsahabetjojobet girişcasibomcasibomextrabetimajbetmarsbahisimajbetcasibomsekabetbetebetjojobetdinamobetmatbetdumanbetcasibommarsbahisholiganbetgrandpashabetdinamobetbahsegelsekabetmeritkingjojobetjojobetonwinjojobetbetkanyongrandpashabetsekabetmeritkingmatbetmatadorbetbetebetmeritkingbetturkeycasibomjojobetbetparkmavibetmarsbahiscasibommatbetmatbet girişjojobet girişholiganbetbetist giriştümbetpusulabetbetparkmatbet giriştümbetpusulabetbetkanyonnakitbahisdinamobetpiabellacasinobahsegeldinamobetkralbetjojobetcratosslotsekabetmarsbahis girişmarsbahiscasibombahiscomsahabetSahabetcasibom,casibom giriş sekabet girişmatbetbetparkcasibomcasibom giriş سپید آنلاین » تغذیه سالم راهکار کنترل بیماری‌های غیرواگیر
صفحه نخست چاپ
سپید آنلاین
تغذیه سالم راهکار کنترل بیماری‌های غیرواگیر

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از وزارت بهداشت، علی‌اکبر سیاری، معاون وزیر بهداشت گفت: «76 درصد مرگ و میرها ناشی از بیماری‌های غیرواگیر است. سکته قلبی در سال 90 بالغ بر 93 هزار مرگ، سکته مغزی 43 هزار مرگ و سرطان 30 هزار مرگ برجای گذاشتند.»
وی اظهار کرد: «دیابت، بیماری‌های مزمن تنفسی، سرطان‌ها و سکته‌ها بیماری‌هایی هستند که می‌توان از آنها پیشگیری کرد و تغذیه سالم سرطان‌ها، دیابت را کاهش می‌دهد.» سیاری افزود: «8عامل خطر داریم که 4 عامل بیولوژیک هستند مثل قند، چربی و فشار خون بالا و چاقی و 4 عامل نیز رفتاری هستند شامل تغذیه ناسالم، کم تحرکی و مصرف دخانیات و الکل که باید تحت کنترل قرار گیرند.»
معاون بهداشت گفت: «در اطلاع رسانی بسیج ملی تغذیه سالم رسانه‌ها، شهرداری‌ها، آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و همه سهیم هستند.» سیاری افزود: «در دهه 60 تصمیم گرفتیم نمک را صنعتی و ید دار کنیم و سال‌ها طول کشید تا نتیجه‌اش حاصل شد. اکنون نیز برای کنترل بیماری‌های غیرواگیر باید سیستم درست می‌کردیم که انجام شد و باید سال‌ها کار کنیم تا نتیجه بگیریم.»
سیاری گفت: «مصرف میوه و سبزیجات در سبد غذایی مردم ایران کم است که باید افزایش یابد و از آن طرف نمک، قند و چربی را باید کاهش دهیم.» وی ادامه داد: «موظف هستیم تا سال 2025 از مرگ نابهنگام 30 تا 70 ساله‌ها 25درصد کم کنیم و این کار با کنترل بیماری‌های غیرواگیر و تغذیه سالم حاصل می‌شود.»