hacklink al fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle film izle hack forum marsbahis casibom giriş casibom betwinner marsbahis güncel giriş 1win betebet girişmatadorbetjojobetbets10 girişİstanbul Eskortjojobetbahsegelcasibommarsbahiscasibomjojobetcasibomsahabetsahabet girişcasibomcasibombets10 girişimajbetmarsbahisimajbetcasibomsekabetbetebetjojobetdinamobetmatbetdumanbetcasibommarsbahisholiganbetgrandpashabetdinamobetbahsegelhacklinksekabetsahabetjojobetjojobetonwinjojobetmatbet güncel giriş adresibetkanyongrandpashabetsekabetmeritkingmatbetmatadorbetbetebetonwinbetturkeycasibomjojobetbetparkmavibetmarsbahiscasibommatbetmatbet girişbetparkjojobet girişholiganbetbetist giriştümbetpusulabetbetparkholiganbet günceltümbetpusulabetbetkanyonnakitbahisdinamobetpiabellacasinobahsegelmarsbahiskralbetjojobetcratosslotsekabetmarsbahis girişmarsbahiscasibombahiscomsahabetcasibomcasibom girişSahabetcasibom,casibom giriş سپید آنلاین » ۳۰درصد سرطان‌ها در ایران ناشی از بد غذایی است
صفحه نخست چاپ
سپید آنلاین
۳۰درصد سرطان‌ها در ایران ناشی از بد غذایی است

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از مهر، زهرا عبداللهی در همایش تغذیه سالم با اشاره به افزایش شیوع چاقی و اضافه وزن همراه با افزایش سن در کشور، گفت: «۷۰ تا ۸۰ درصد زنان و مردان بالای ۴۵ سال به چاقی و اضافه وزن مبتلا هستند.»
وی با بیان اینکه بسیج ملی تغذیه سالم از ۲۹ آذر تا ۱۵ دی اجرا می‌شود، افزود: «دیابت، بیماری های قلبی عروقی، سرطان و بیماری‌های تنفسی عامل ۵۲درصد مرگ ها در ایران است.» عبداللهی با بیان اینکه ۳۰درصد از موارد سرطان در ایران ناشی از عادات بد غذایی است، گفت: «۱۹درصد سرطان ها که سرطان گوارشی هستند به علت تغذیه ناسالم به وجود می‌آیند و این عامل، موجب ۳۱درصد بیماری های قلبی و عروقی است.»
وی یکی از عوامل بروز سرطان و بیماری‌های قلبی عروقی را مصرف کم سبزی و میوه دانست و گفت: «۸۸درصد ایرانیان الزام مصرف روزانه پنج وعده سبزی و میوه را رعایت نمی‌کنند.» عبداللهی با بیان اینکه حد مجاز مصرف شکر در روز ۲۵گرم است، افزود: «ایرانیان روزانه ۶۶ گرم شکر مصرف می‌کنند که بیش از ۲برابر حد استاندارد است و هر ایرانی روزانه ۴۶گرم روغن مصرف می‌کند درحالی که میزان توصیه شده آن ۳۵گرم است.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از کاهش ۵۰درصدی میزان نمک در نان خبر داد و افزود: «به طور متوسط در گذشته هر ۱۰۰ گرم نان بین ۲ تا ۳ گرم نمک داشت که اکنون استاندارد اجباری آن به یک درصد کاهش یافته و با این کار روزانه سه گرم از مصرف نمک مردم کم می‌شود.» وی با اشاره به افزایش چاقی و اضافه وزن در کشور افزود: «‌بیش از ۷۰درصد میانسالان چاق هستند یا اضافه وزن دارند و حتی این مساله در ۲۰درصد کودکان زیر ۲سال کشور هم وجود دارد.»