رئیس اداره غذایی و آشامیدنی با منشا دامی و دریایی سازمان غذا و دارو گفت: «برخی افراد بهصورت خودسر در مغازه خود روغنکشی میکنند درحالیکه این واحدها برای تولید روغن بههیچوجه مجوز ندارند.» برخی افراد با خرید دستگاههای روغنکشی در مغازه و در حضور مشتری از دانههای روغنی، روغن طبیعی استخراج میکند که هرچند اطمینان از اصالت روغن بهویژه در روغنهایی مانند روغنزیتون که تقلب در آن زیاد بوده، برای برخی مشتریان جذاب است اما سلامت آن موردتردید است و برخی از این دانههای روغنی سمی هستند.
 هومن محمد رئوفی افزود: «در برخی از این واحدها یا مغازهها برای تولید روغن از دانه روغنی استفاده میشود که ممکن است ناخالص باشد. درصد ناخالصی دانههای روغنی باید رعایت شود چون بسیاری از دانههایی که بهصورت ناخالص استفاده میشوند ممکن است سم داشته باشد.» رئوفی یادآور شد: «انواع روغنهای خوراکی به دو شکل نظارت میشوند، روغنهای تولید داخل باید دارای پروانه بهداشتی درجشده روی ظرف باشند و روغنهای وارداتی نیز باید پروانه بهداشتی ورود را داشته باشند و در صورت نداشتن این پروانهها، مورد تائید سازمان غذا و دارو نیستند.»
ایفدونا
 رئیس اداره غذایی و آشامیدنی با منشا دامی و دریایی سازمان غذا و دارو گفت: «برخی افراد بهصورت خودسر در مغازه خود روغنکشی میکنند درحالیکه این واحدها برای تولید روغن بههیچوجه مجوز ندارند.» برخی افراد با خرید دستگاههای روغنکشی در مغازه و در حضور مشتری از دانههای روغنی، روغن طبیعی استخراج میکند که هرچند اطمینان از اصالت روغن بهویژه در روغنهایی مانند روغنزیتون که تقلب در آن زیاد بوده، برای برخی مشتریان جذاب است اما سلامت آن موردتردید است و برخی از این دانههای روغنی سمی هستند.
 هومن محمد رئوفی افزود: «در برخی از این واحدها یا مغازهها برای تولید روغن از دانه روغنی استفاده میشود که ممکن است ناخالص باشد. درصد ناخالصی دانههای روغنی باید رعایت شود چون بسیاری از دانههایی که بهصورت ناخالص استفاده میشوند ممکن است سم داشته باشد.» رئوفی یادآور شد: «انواع روغنهای خوراکی به دو شکل نظارت میشوند، روغنهای تولید داخل باید دارای پروانه بهداشتی درجشده روی ظرف باشند و روغنهای وارداتی نیز باید پروانه بهداشتی ورود را داشته باشند و در صورت نداشتن این پروانهها، مورد تائید سازمان غذا و دارو نیستند.»
ایفدونا