معاون تحقیقات وزیر بهداشت خبر داد:
صدور مجوز راه‌اندازی 25مرکز تحقیقات بالینی در بیمارستان‌های خصوصی
17 September 2016 ساعت: 19:9



معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از صدور مجوز راه‌اندازی 25مرکز تحقیقات بالینی در بیمارستان‌های خصوصی کشور خبر داد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایسنا، رضا ملک‌زاده در افتتاحیه مرکز تحقیقاتی بیمارستان پارس ضمن معرفی موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی اظهار کرد: «این موسسه دارای70کمیته است و 400دانشمند به عنوان اعضای کمیته در این موسسه وارد شدند که 150نفر از آنها در خارج از ایران هستند.»
وی گفت: «اولین فراخوان در بهمن94 اعلام شد که پس از آن 397طرح اولیه و در فراخوان دوم 415طرح ارائه شد و فراخوان بعدی نیز در 15مهر ماه 95 برگزار خواهد شد.» ملک‌زاده همچنین از اجرای طرحی به نام مطالعه ملی پرشین خبر داد که براساس این طرح، فعال‌ترین محقق در دانشگاه‌ها را پیدا کرده و هر استان برای شروع10هزار نفر جذب کرده است. اهداف اصلی این طرح بررسی عوامل خطر بیماری‌های غیرواگیر و ایجاد زیرساخت پژوهشی بلندمدت در کل کشور است. بیوبانک جهانی نیز از محصولات دیگر این طرح است.
معاون تحقیقات وزارت بهداشت ضمن ارائه گزارشی از وضعیت تولید علم در کشور بیان کرد: «با توجه به سند چشم‌اندازی که داریم قرار بوده که در سال1404 رتبه اول علمی را در منطقه کسب کنیم که این مساله 10سال زودتر در سال2015 در سطح کل کشور در همه دانشگاه‌ها با 40هزار و 532مقاله اتفاق افتاد و ما رتبه 16 علمی در دنیا و رتبه اول در منطقه را کسب کردیم. همچنین در ISI و ESI دارای رتبه 21 در سطح جهانی و رتبه دوم در منطقه هستیم.»
ملک‌زاده دلیل اصلی اول شدن در منطقه را در دست داشتن نیروی انسانی زیاد خواند و گفت: «نیروی انسانی ایران10برابر پاکستان، مصر، رژیم اشغالگر قدس، عربستان سعودی و ترکیه است. ما باید اینها را در کشور حمایت و نگهداری کنیم.» وی همچنین دلیل دیگر اول شدن در منطقه را تغییر نظام ارزشیابی در دانشگاه‌های علوم پزشکی دانست.
ملک‌زاده افزود: «ما در دولت مصوب کردیم که برای مراکز تحقیقات بالینی در بیمارستان خصوصی مجوز بگیریم و در این راستا 25 مرکز خصوصی در سطح کشور مجوز گرفته‌اند که می‌توانند به تولید علم بپردازند.»
معاون تحقیقات وزارت بهداشت گفت: «درحال حاضر 607شرکت دانش‌بنیان، 74مرکز رشد در دانشگاه‌های علوم پزشکی، 9 اتاق تمیز برای تولید محصولات دارویی و 340محصول دارویی در شرکت‌های دانش‌بنیان تولید کرده‌ایم و ارتقاء اعضای هیات علمی و لحاظ کردن مقوله فناوری در ارتقاء اعضای هیات علمی در پی تغییر آیین‌نامه را درنظر داریم.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد