مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو هشدار داد:
مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو با تایید استفاده از مواد مخدر در قلیانهای رستورانهای سنتی گفت: «این مراکز برای پاگیر کردن و مراجعه دوباره مشتری به قلیانها مواد مخدر اضافه میکنند.»
عرضه قلیانهای آغشته به مواد مخدر برای پاگیر کردن مشتری
13 June 2016 ساعت: 18:6
13 June 2016 ساعت: 18:6
مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو با تایید استفاده از مواد مخدر در قلیانهای رستورانهای سنتی گفت: «این مراکز برای پاگیر کردن و مراجعه دوباره مشتری به قلیانها مواد مخدر اضافه میکنند.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از فارس، حسین رستگار مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو با اشاره به تحقیقات گسترده انجام شده درخصوص عرضه قلیان در سطح شهرها، گفت: «متاسفانه نمونههای بررسی شده از توتون و تنباکوهایی که در قهوهخانهها و سفرهخانههای سنتی عرضه میشود نشان میدهد که در این قلیانها ماده THC وجود دارد.»
رستگار افزود: «THC بهعنوان ماده موثره مواد مخدر صنعتی استفاده میشود که مصرف آن آسیبهای جبران ناپذیری در پی خواهد داشت.» وی ادامه داد: «همچنین نتایج آزمایشها نشان میدهد که در این تنباکوها مقدار بسیار زیادی بنزن وجود دارد که این ماده نیز به شدت در اختلال سیستم عصبی تاثیرگذار و خطرآفرین است.»
رستگار با تاکید بر خطرات و معضلات مصرف این قلیانها، گفت: «این تنباکوها عموما به صورت بستهبندی وارد کشور میشوند و به شدت میتوانند مخرب و آسیبرسان باشند.» مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو گفت: «اما آنچه بهعنوان هشدار جدی باید مورد توجه قرار گیرد آن است که برخی رستورانهای ارائه دهنده اینگونه تفریحات ناسالم برای جذب مشتری دائم و پاگیر کردن مصرفکنندگان قلیان، پس از آمادهسازی تنباکو به آن مواد مخدر اضافه میکنند که این باعث میشود فرد مصرفکننده بیآنکه مطلع باشد دچار یک لذت مضاعف ناشی از اعتیاد به مصرف اینگونه مواد شده که این در مراجعه بعدی و مداوم به این گونه مراکز بسیار تاثیرگذار است.»
رستگار در پایان تاکید کرد: «اگرچه در هفتههای اخیر برخوردهای موثری با این پدیده شوم در سطح کشور صورت گرفته است، اما باید نیروی انتظامی با برخورد جدیتر از همهگیری این معضل و پیدایش عواقب ناشی از این اعتیاد خاموش پیشگیری کند.»
رستگار افزود: «THC بهعنوان ماده موثره مواد مخدر صنعتی استفاده میشود که مصرف آن آسیبهای جبران ناپذیری در پی خواهد داشت.» وی ادامه داد: «همچنین نتایج آزمایشها نشان میدهد که در این تنباکوها مقدار بسیار زیادی بنزن وجود دارد که این ماده نیز به شدت در اختلال سیستم عصبی تاثیرگذار و خطرآفرین است.»
رستگار با تاکید بر خطرات و معضلات مصرف این قلیانها، گفت: «این تنباکوها عموما به صورت بستهبندی وارد کشور میشوند و به شدت میتوانند مخرب و آسیبرسان باشند.» مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو گفت: «اما آنچه بهعنوان هشدار جدی باید مورد توجه قرار گیرد آن است که برخی رستورانهای ارائه دهنده اینگونه تفریحات ناسالم برای جذب مشتری دائم و پاگیر کردن مصرفکنندگان قلیان، پس از آمادهسازی تنباکو به آن مواد مخدر اضافه میکنند که این باعث میشود فرد مصرفکننده بیآنکه مطلع باشد دچار یک لذت مضاعف ناشی از اعتیاد به مصرف اینگونه مواد شده که این در مراجعه بعدی و مداوم به این گونه مراکز بسیار تاثیرگذار است.»
رستگار در پایان تاکید کرد: «اگرچه در هفتههای اخیر برخوردهای موثری با این پدیده شوم در سطح کشور صورت گرفته است، اما باید نیروی انتظامی با برخورد جدیتر از همهگیری این معضل و پیدایش عواقب ناشی از این اعتیاد خاموش پیشگیری کند.»
برچسب ها
عرضه قلیانهای آغشته به مواد مخدر برای پاگیر کردن مشتری, مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو, حسین رستگار
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد