سیاری خبر داد:
معاون بهداشت وزیر بهداشت با ابراز نگرانی از اینکه امروز آسیبهای اجتماعی به معضلی میان جوانان تبدیل شده است، از همکاری بین بخشی وزارتخانههای بهداشت، علوم، دانشگاه آزاد و حوزه علمیه قم برای تدوین برنامه مشترکی درخصوص سلامت جوانان خبر داد.
تدوین برنامه مشترک سلامت در حوزه جوانان
2 March 2016 ساعت: 15:3
2 March 2016 ساعت: 15:3
معاون بهداشت وزیر بهداشت با ابراز نگرانی از اینکه امروز آسیبهای اجتماعی به معضلی میان جوانان تبدیل شده است، از همکاری بین بخشی وزارتخانههای بهداشت، علوم، دانشگاه آزاد و حوزه علمیه قم برای تدوین برنامه مشترکی درخصوص سلامت جوانان خبر داد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایسنا، علیاکبر سیاری در همایش ملی هماندیشی سلامت دانشجویی، حفظ، تامین و ارتقای سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی جوانان و مردم را جزو اولویتهای وزارت بهداشت در برنامه تحول بهداشت عنوان کرد و گفت: «جوانان موتور محرکه توسعه کشور، تولید کنندگان ثروت، منزلت اجتماعی و سلامت هستند. اگر محیطی برای آنها فراهم شد که بتوانند رقابت کنند، میتوانیم در آینده امیدوار باشیم که وضع کشور بهبود خواهد یافت.»
سیاری با بیان اینکه حضور مردم و مسئولیتپذیری آنها در قبال سلامت خود و جامعه از اصول مهم نظام مراقبتهای اولیه سلامت است، از همکاری بین بخشی وزارت بهداشت، وزارت علوم، دانشگاه آزاد و حوزه علمیه قم درخصوص تدوین برنامه مشترک برای دسترسی بهتر و بهرهمندی از خدمات با کیفیت برای دانشجویان خبر داد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه جوانان و دانشجویان ما امروز از نظر آسیبهای اجتماعی به حمایت نیاز دارند، افزود: «امروز برخلاف گذشته آسیبهای اجتماعی محور گفتگو قرار گرفته است. در دوره قبلی معاونت من در وزارت بهداشت، مصرف شیشه محدود بود ولی امروز این ماده در کشور تولید و صادر میشود. سن مصرف مواد مخدر و همچنین قلیان پایین آمده است. مواد اعتیاد آور و روانگردان صنعتی رفتار و عقلانیت جوانان را میگیرد و یاس و ناامیدی و افسردگی را به همراه میآورد.»
معاون بهداشت وزارت بهداشت، دو موضوع تغذیه سالم، اصلاح عادات ناصحیح غذایی و همچنین افزایش تحرک را در حوزه سلامت جسمی بسیار مهم دانست و گفت: «ایرانیان روزانه 10 تا 12گرم نمک مصرف میکنند. این درحالی است که میزان توصیه شده آن برای افراد زیر 50 سال، پنج گرم و بالای 50 سال کمتر از سه گرم است. همچنین میزان مصرف قند تصفیه شده در 24ساعت باید فقط 25گرم باشد، اما یک قوطی آب میوه صنعتی به تنهایی 25گرم قند دارد. ما همراه با نان دو گرم و همراه با مصرف پنیر روزانه سهگرم نمک استفاده میکنیم.»
سیاری با بیان اینکه حضور مردم و مسئولیتپذیری آنها در قبال سلامت خود و جامعه از اصول مهم نظام مراقبتهای اولیه سلامت است، از همکاری بین بخشی وزارت بهداشت، وزارت علوم، دانشگاه آزاد و حوزه علمیه قم درخصوص تدوین برنامه مشترک برای دسترسی بهتر و بهرهمندی از خدمات با کیفیت برای دانشجویان خبر داد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه جوانان و دانشجویان ما امروز از نظر آسیبهای اجتماعی به حمایت نیاز دارند، افزود: «امروز برخلاف گذشته آسیبهای اجتماعی محور گفتگو قرار گرفته است. در دوره قبلی معاونت من در وزارت بهداشت، مصرف شیشه محدود بود ولی امروز این ماده در کشور تولید و صادر میشود. سن مصرف مواد مخدر و همچنین قلیان پایین آمده است. مواد اعتیاد آور و روانگردان صنعتی رفتار و عقلانیت جوانان را میگیرد و یاس و ناامیدی و افسردگی را به همراه میآورد.»
معاون بهداشت وزارت بهداشت، دو موضوع تغذیه سالم، اصلاح عادات ناصحیح غذایی و همچنین افزایش تحرک را در حوزه سلامت جسمی بسیار مهم دانست و گفت: «ایرانیان روزانه 10 تا 12گرم نمک مصرف میکنند. این درحالی است که میزان توصیه شده آن برای افراد زیر 50 سال، پنج گرم و بالای 50 سال کمتر از سه گرم است. همچنین میزان مصرف قند تصفیه شده در 24ساعت باید فقط 25گرم باشد، اما یک قوطی آب میوه صنعتی به تنهایی 25گرم قند دارد. ما همراه با نان دو گرم و همراه با مصرف پنیر روزانه سهگرم نمک استفاده میکنیم.»
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد