برگزاری نخستین کنفرانس ملی ایمنی غذا
9 February 2016 ساعت: 17:2



معاون علمی پژوهشی مرکز بسیج جامعه پزشکی وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری نخستین کنفرانس ملی ایمنی غذا از مزرعه تا سفره به همت بسیج جامعه پزشکی، گفت: «ارتقاء سطح دانش فردی و اجتماعی درمورد تغذیه ضرورت دارد.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از فارس، امید فتحی در رابطه با برگزاری اولین کنفرانس ملی ایمنی غذا از مزرعه تا سفره اظهارداشت: «بسیج جامعه پزشکی وزارت بهداشت حدود 8سال است که با رویکرد و نگرش علمی سعی می‌کند همایش‌هایی را در رابطه با ایمنی غذا برگزار کند که نخستین همایش در رابطه با اصلاح الگوی مصرف در مقوله سلامت بود.»
فتحی افزود: «شعار سازمان جهانی بهداشت «بهداشت غذا از مزرعه تا سفره» است و وزارت بهداشت نیز باتوجه به شعار سازمان جهانی بهداشت و با همت بسیج جامعه پزشکی اقدام به برگزاری اولین کنفرانس ملی ایمنی غذا از مزرعه تا سفره کرده است.»
فتحی با بیان اینکه تاکنون 140مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده است، اضافه کرد: «کنفرانس ملی ایمنی غذا از مزرعه تا سفره دارای امتیاز بازآموزی برای پزشکان و پیراپزشکان همچنین فارغ‌التحصیلان دکترای صنایع غذایی است و حدود 400نفر برای حضور در این کنفرانس که امروز در سالن همایش‌های بیمارستان امام خمینی برگزار شد شرکت کردند.»
معاون علمی پژوهشی مرکز بسیج جامعه پزشکی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: «ارتقاء سطح دانش فردی و اجتماعی در رابطه با تغذیه از اهداف اساسی برگزاری همایش ایمنی غذا از مزرعه تا سفره بوده است و توجه به این مساله ضرورت دارد.»
فتحی در پایان گفت: «بسیج جامعه پزشکی تلاش می‌کند که با برنامه‌های عملیاتی تنظیم شده حداقل یک همایش ملی را در طول سال برگزار کند که برگزاری نخستین کنفرانس ایمنی غذا از مزرعه تا سفره در همین راستا است.»
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد