رئیس انجمن تالاسمی ایران مطرح کرد:
بیماران تالاسمی قربانی اختلافات بین‌سازمانی
27 December 2015 ساعت: 13:12



رئیس انجمن تالاسمی ایران درباره تعلل‌های سازمان غذا و دارو و سازمان تامین اجتماعی نسبت به اجرایی کردن وعده‌های داده شده به بیماران تالاسمی گفت: «سازمان غذا و دارو وعده داده بود اگر سازمان تامین اجتماعی به توافقنامه پرداخت فرانشیز مابه‌التفاوت داروی تولید داخل و خارج ازسوی بیمار عمل کند، قیمت دارو را کاهش خواهد داد اما درحال حاضر باتوجه به اینکه تامین اجتماعی به توافقنامه عمل کرده است اما همچنان سازمان غذا و دارو به وعده داده شده عمل نکرده و بیماران قربانی مشکلات بین سازمانی شده‌اند.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از آنا، مجید آراسته اظهار داشت: «سال گذشته وزارت بهداشت اعلام کرد که قیمت داروها باید واقعی شود و به‌جای اینکه به داروها یارانه تعلق بگیرد باید یارانه به بیمه‌ها داده شود. در نهایت قرار شد پس از اعلام شدن قیمت دارو، سازمان‌های بیمه‌گر هزینه‌های آن را پوشش دهند. برای حمایت از تولید داخلی نیز سازمان غذا و دارو اعلام کرد برای اینکه تولید داخلی به جایگاه خود دست یابد، هزینه اندکی بابت فرانشیز مابه‌التفاوت داروی تولید داخل و خارج لحاظ شود.»
آراسته افزود: «در همین راستا قرار بر این شد که برای داروهای تزریقی حدود 150 تا 200تومان و برای داروهای خوراکی 700 تا 800تومان مابه‌التفاوت لحاظ شود که پس از جلسات متعدد تصویب شد، 200تومان برای داروهای تزریقی و 900تومان برای داروهای خوراکی مابه‌التفاوت درنظر گرفته شد. در آن زمان سازمان بیمه تامین اجتماعی به‌منظور حمایت از افراد تحت پوشش خود اعلام کرد که تمام هزینه‌ها را پوشش خواهد داد تا بیمار هیچ‌گونه مابه‌التفاوتی را پرداخت نکند.»
آراسته عنوان کرد: «از ابتدای آبان‌ماه سال‌جاری بیمه تامین اجتماعی پوشش بیمه‌ای خود را از داروهای بیماران تالاسمی کاهش داد. البته برخی از کارشناسان تامین اجتماعی می‌گویند علت این تصمیم سازمان تامین اجتماعی ناشی از فشار‌های وارده ازسوی سازمان غذا و دارو بوده است. زیرا این سازمان، تامین اجتماعی را متهم کرده است که حمایت و پوشش شما موجب تمایل بیماران به مصرف داروهای خارجی شده است. بر این اساس حمایت از تولید داخل کاهش می‌یابد که در نتیجه، تامین اجتماعی تصمیم گرفت مانند سایر بیمه‌ها به توافقنامه افزایش فرانشیز عمل کند.»
رئیس انجمن تالاسمی ایران اضافه کرد: «قبل از تصمیم یک شبه سازمان تامین اجتماعی مبنی‌بر کاهش حمایت‌های بیمه‌ای، سازمان غذا و دارو برای اعمال فشار بیشتر به سازمان تامین اجتماعی تصمیم بر افزایش قیمت دارو گرفت و این درحالی بود که این سازمان علاوه بر تامین اجتماعی بیماران تحت پوشش سایر بیمه‌ها که فرانشیز پرداخت می‌کنند را نیز تحت تاثیر قرار داده بود.»
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد