در طرح سلامت نوروزی:
۲۳هزار و ۸۹۵کیلوگرم مواد غذایی فاسد معدوم شد
31 March 2017 ساعت: 21:3



نماینده تام‌الاختیار وزیر بهداشت در طرح سلامت نوروزی، به تشریح فعالیت اکیپ‌های بهداشت محیط در سراسر کشور پرداخت.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از مهر، پیرحسین کولیوند گفت: از ابتدای آغاز طرح سلامت نوروزی تاکنون، ۲۲ هزار و ۹۴۹ مورد بازرسی بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی حساس با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی انجام شده است.
وی ادامه داد: ۸۹۱۹ مورد بازرسی بهداشت محیطی از اماکن عمومی حساس با اولویت بهداشت فردی و تجهیزات از جمله آرایشگاه‌ها و هتل‌ها و مراکز اقامتی و…، انجام شده است. کولیوند به انجام ۷۱۰ مورد بازرسی بهداشت محیطی از اماکن بین راهی با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی اشاره کرد و افزود: تاکنون، ۱۸۷۰ مورد بازرسی بهداشت محیطی از سامانه‌های آبرسانی و ۴۸۳ مورد بازرسی بهداشت محیطی با اولویت کنترل دخانیات از مراکز عرضه قلیان، انجام شده است.
به گفته وی، کل بازرسی‌های انجام شده ۳۴۸۴۱ مورد بوده که طی آن ۲۳ هزار و ۸۹۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی کشف و معدوم شده است. نماینده وزیر بهداشت ادامه داد: ۱۷ هزار و ۵۰ مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی، از دیگر اقدامات اکیپ‌های بهداشت محیط در این طرح بوده است.
کولیوند از معرفی ۳۹۸ مرکز و مکان غیربهداشتی به مراجع قضائی خبر داد و افزود: تاکنون ۱۱۹ مرکز و مکان متخلف تعطیل شده است.
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد