رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران:
۷5درصد مددکاران وزارت بهداشت تحصیلات مرتبط با مددکاری ندارند
14 December 2015 ساعت: 16:12



رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: «براساس پژوهش‌های انجام شده ۷۵درصد از مددکاران وزارت بهداشت تحصیلات مرتبط با این حوزه ندارند.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از فارس، فاطمه دانشور در نشست خبری رونمایی از اثر نهاد ملی حمایت از کودک، اظهار داشت: «پژوهشی در حوزه مددکاری اجتماعی انجام شده که نشان می‌دهد تنها 25درصد از مددکاران وزارت بهداشت در حوزه تخصصی مددکاری، تحصیلات دارند. بنابراین 75درصد افرادی که در پست‌های مختلف در وزارت بهداشت مشغول به کار هستند تحصیلات مرتبط با مددکاری اجتماعی ندارند و تحصیلات ریاضی، فیزیک و ... که غیر مرتبط اند، دارند.»
دانشور افزود: «هنگامی که یک مادر معتاد به بیمارستان برای زایمان مراجعه می‌کند بچه‌ متولد شده را به این مادر تحویل می‌دهند درصورتی که آسیب‌های زیادی را آن نوزاد خواهد دید. در مصاحبه وزیر بهداشت می‌خوانم که عنوان می‌کند «وزارت بهداشت درباره فروش نوزاد وظیفه‌ای را ندارد» اما اگر بیمارستان‌ها که با آسیب‌های اجتماعی روبه‌رو هستند، از همان ابتدا پس از شناسایی، نوزاد متولد شده را به بهزیستی تحویل بدهند دیگر مشکلات فردی پیش نخواهد آمد.»
وی ادامه داد: «مددکاری شغلی است که در آن تخصص لازم است و 24واحد کارورزی دارد که باید سپری شود. بنابراین هرگز نمی‌تواند در این حوزه فعالیت کند.»
دانشور گفت: «براساس این پژوهش‌ها در انجمن حمایت از زندانیان نیز تنها 6درصد از مددکاران اجتماعی این حوزه تحصیلات مرتبط در این خصوص دارد.»
رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه درحال حاضر کمبود نیروی انسانی مددکار بسیار احساس می‌شود، گفت: «در برنامه ششم توسعه به مشکلات آسیب‌دیدگان اجتماعی توجهی نشده است که چطور در بحث اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی ورود پیدا کنیم. از این‌رو باید گفت که در برنامه ششم توسعه در خصوص آسیب‌های اجتماعی غفلت شده است.»
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد