رئیس انجمن پزشکان عمومی:
طرح تحول نظام سلامت اختلاف پزشکان عمومی و سایر تخصص‌ها را زیاد کرد
27 January 2017 ساعت: 17:1



رئیس انجمن پزشکان عمومی با اشاره به اینکه طرح تحول نظام سلامت شکاف و اختلاف پزشکان عمومی و سایر تخصص‌ها را زیاد کرد، گفت: پایه‌های نظام سلامت که طب عمومی است، باید تقویت شود.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از فارس، عباس کامیابی در هشتمین گردهمایی علمی و فصلی انجمن پزشکان عمومی ایران اظهار داشت: انسجام‌بخشی پزشکان عمومی، طرح مسائل صنفی، توانمندسازی علمی و حرفه‌ای پزشکان از جمله اهداف برگزاری این همایش است.
وی افزود: گاهی مرا مواخذه می‌کنند که چرا هویت پزشکان عمومی را زیر سوال می‌برید درحالی که چرایی و کجایی پزشکان عمومی در نظام سلامت مشخص نیست و متاسفانه کارشناسان پروانه‌دار نیز وارد حوزه پزشک عمومی شده و امروزه این حوزه منفذهای زیادی پیدا کرده است.
رئیس انجمن پزشکان عمومی ایران اضافه کرد: امروزه سرمایه‌های کشور مهاجرت کرده و در واقع ما سرمایه‌گذار نظام سلامت کشورهای دیگر شده‌ایم که این‌ها همه آئینه تمام‌نمای خطاهای ما بوده که باید رفع شود.
وی خطاب به حاضران جلسه گفت: راز احصاء هویت ما در همبستگی ما بوده که توانستیم با این همبستگی در برنامه ششم توسعه بحث دوشغله بودن پزشکان را طوری تغییر دهمی که پزشکان عمومی مثتثنی شدند. کامیابی گفت: پزشک عمومی تا کی باید صبر کند تا نظام ارجاع راه بیفتد؟ هیچ سند ملی در این ارتباط نیست و این باعث تاسف است.
کامیابی ادامه داد: 80هزار پزشک عمومی در کشور است که 10هزار نفر آنها به صورت حضوری و 4هزار نفت به صورت الکترونیک درانجمن عوض شدند که درخواست ما بیشتر از اینهاست. وی گفت: باید از بحث‌های جناحی و سیاسی پزهیز شود. بحث آتش‌نشانان قلب همه ما را به درد آورد. ولی باید توجه داشت، علی رغم اینکه نمی‌خواهیم به جناح‌های سیاسی انتقاد کنیم اما با یک بحران در یک ساختمان کوچک جمعی از مملکت دچار بحران و افسردگی شد.
کامیابی اضافه کرد: اگر زلزله رخ دهد چه اتفاقی خواهد افتاد. باید پایه‌های نظام سلامت را تقویت کنیم. این پایه‌ها درواقع طب عمومی بوده که در این زمینه بارها از وزیر بهداشت و رفاه درخواست کرده‌ایم. از رئیس جمهور نیز الان می‌خواهیم که جلوی فرصت‌سوزی طب عمومی گرفته شود.
رئیس انجمن پزشکان عمومی در ادامه گفت: طرح تحول نظام سلامت شکاف پزشکان عمومی و سایر تخصص‌ها را زیاد کرد. ما کجای بخش خصوصی هستیم؟ آیا ما را از مسئولیت درمانگاه‌های تخصصی حذف نکرده‌اند؟! آیا در تشکیلات دولتی نظام سلامت می‌توانند پزشک عمومی، مدیرکل و یا رئیس دانشگاه باشد؟! پزشک خانواده و نظام ارجاع تا کجا پیش رفت و ما کجای این دریا قرار داریم؟ کامیابی تصریح کرد: امیدوارم در انتهای دولت یک تغییر رویه در حوزه سلامت شاهد باشیم. به زودی انتخابات صورت می‌گیرد و نباید کورکورانه رای داد. چه در نظام پزشکی و انجمن پزشکان عمومی و چه...
وی گفت: ما نیاز به نفوذ نداریم. بلکه تحول فکری در میان پزشکان عمومی را نیازمندیم و این مسئله جزو ضرورت‌ها در رسیدن به اهداف و موفقیت‌ها به شمار می‌رود.
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد