وزیر بهداشت:
بعد از دفاع مقدس در حوزه رفاه اجتماعی خوب عمل نکرده‌ایم
7 January 2017 ساعت: 23:1



وزیر بهداشت گفت: گاهی در نقاط دور دست و محروم و حتی حاشیه پایتخت و ام‌القری اسلامی بعد از سه دهه خدمت‌گذاری با صحنه‌هایی مواجه می‌شویم که زیبنده کشور نیست و به نظر می‌رسد در حوزه رفاه اجتماعی بعد از دفاع مقدس آنطور که باید خوب عمل نکرده‌ایم.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از شفاآنلاین، سیدحسن هاشمی در مراسم کلنگ‌زنی بزرگترین مرکز جامع سرطان خاورمیانه با اشاره به اینکه در حوزه رفاه اجتماعی بعد از دوران دفاع مقدس آنطور که باید عمل نکرده‌ایم گفت: انقلاب بدون توجه به این بخش با مشکلات جدی مواجه است.
هاشمی اظهار داشت: گاهی در نقاط دور دست و محروم و حتی حاشیه پایتخت و ام القری اسلامی بعد از سه دهه خدمتگذاری با صحنه‌هایی مواجه می‌شویم که زیبنده کشور نیست و به نظر می‌رسد در حوزه رفاه اجتماعی بعد از دفاع مقدس آنطور که باید عمل نکردیم. وی افزود: بخشی از آسیب‌های اجتماعی ناشی از فقر ثمره این کم توجهی بوده البته هر کسی از نگاه خود علتی برای آن می‌یابد.
وزیر بهداشت با اشاره به اینکه هنوز در حوزه رفاه اجتماعی مسیر طولانی در پیش داریم گفت: انقلاب اسلامی بدون توجه به این بخش با مشکلات جدی مواجه است و نمی‌توان رفع این مشکل را منحصرا از دولت انتظار داشت چرا که همه باید به صحنه آیند و همچون سال‌های پیروزی انقلاب جهت برطرف کردن این مشکل همکاری کنند.
هاشمی اضافه کرد: مردم باید نگاهشان به هم محبت‌آمیز بوده و نوع‌دوستی نیز باید موج بزند. هنوز فراموش نکرده‌ایم که در روزهای انقلاب مردم سرمای سوزناک را تحمل می‌کردند و حاضر بودند نفت را به همسایه‌ها و اطرافیان خود بدهند و حتی از غذای خود برای دیگران می‌زدند و این نوعدوستی به جدی بود که حتی خانواده‌ها بچه‌هایشان را به انقلاب می‌دادند.
وی تصریح کرد: امروز در کشور بداخلاقی است و کسانی که آن دوران را دیده‌اند از این شرایط قصه می‌خورند؛ انشاءالله نگاه‌های محبت‌آمیز، رحم و انصاف همچنین اخلاق بیش از آنچه شاهد هستیم در کشور جاری باشد.
وزیر بهداشت با اشاره به اینکه چراغ مرکز جامع کنترل سلامت در سال 97 روشن می‌شود و خاموش شدنی نیست و همچنین این چراغ پرفروغ‌تر و روشن‌تر خواهد ماند چرا که کار ارزشمندی خواهد بود. وی عنوان کرد: در کشورهای مختلف دنیا حتی کشورهای عربی از شی سال پیش شاهد بوده‌ایم که مراکز همایش و گفت‌وگو برای برگزاری بحث‌های علمی راه‌اندازی شده است ولی متاسفانه ما در کشور خود از چنین فرصتی محروم مانده‌ایم و این مساله از آرزوهای ما بوده و خودم هم اعلان آمادگی می‌کنم که اقدامات لازم در این زمینه صورت گیرد. البته می‌شود در قالب کنسرسیومی به این هدف رسید.
وی گفت: سی سال پیش که آقای رفسنجانی رئیس‌جمهور و وزیر مسکن نیز آقای آخوندی بود تلاش کردیم این مرکز همایش در کشور راه‌اندازی شود ولی محقق نشد و محرومیت ما نسبت به دانش ما در این زمینه زیاد است و حتی کشورهای کوچک اطرافمان در این زمینه پیشرفت داشته‌اند.
وزیر بهداشت گفت: ما در ایران مرکز همایش‌های رازی را داریم که آن هم برای برگزاری برنامه با هزاران محدودیت مواجه است و هر شهرداری هم که آمد گفتیم که به این موضوع توجه کند آقای قالیباف نیز در جریان این مساله قرار گرفتند البته ایشان هم آمادگی جهت ساخت یک مرکز همایش بین‌المللی جامع در تهران را دارند ولی هنوز قدم موثر برداشته نشده است. وی اضافه کرد: در دنیا مراکز باشکوهی در این زمینه وجود دارد که ما می‌توانیم الگوبرداری از آنها داشته باشیم.
هاشمی اضافه کرد: اگر بنیاد تات که امروز جهت ساخت مرکز جامع سرطان اقدام کرده در این زمینه نیز ورود یابد نور علی نور است چرا که این مساله فقط مربوط به پزشکان نیست و نخبگان و سایر افراد نیز برای مباحث علمی می‌توانند در این مرکز جمع شوند.
وی گفت: ما در رشته چشم‌پزشکی هر سال یک کنگره بین‌المللی 4روزه برگزار می‌کنیم که 3 تا 4میلیارد تومان بابت آن پول می‌دهیم و اگر چنین مرکزی جهت برگزاری همایش‌ها راه‌اندازش شود کاملا اقتصادی است و این جور نیست که بازگشت سرمایه را نشود تضمین کرد. من هم به سهم خود حاضرم اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهند. وزیر بهداشت گفت: این موضوع نیز در بیشتر شدن آمد و شدها در دنیا موثر است و خیر و برکت آن نیز به مردم خواهد رسید
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد