اجرای طرح تسریع در امور پذیرش بیماران نیازمند "پت اسکن" در بیمارستان شریعتی تهران
31 December 2016 ساعت: 11:12



مسئول سامانه مجازی پذیرش بیماران نیازمند به خدمات PET/CT بیمارستان شریعتی با اعلام آغاز طرح تسریع در امور پذیرش بیماران نیازمند این خدمت، گفت: تاکنون ۱۲۰۰بیمار داخلی و ۵۰بیمار خارجی از طریق این سامانه پذیرش شده‌اند.


به گزارش سپیدآنلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، درپی برگزیده شدن طرح تسریع در امور پذیرش بیماران نیازمند به خدمات PET/CT بیمارستان شریعتی در فصل نخست جشنواره مجازی عملکردهای نوآورانه، مختاری مسئول این طرح به بیان چگونگی راه‌اندازی این سامانه پرداخت و گفت: پت اسکن بیمارستان شریعتی از فروردین سال۹۳ راه‌اندازی شد و چون تنها مرکز دولتی ارائه دهنده این خدمت در کشور است، بیماران بسیاری از سراسر کشور به آن مراجعه می‌کنند.
وی با اشاره به فرآیند انجام پت اسکن گفت: ابتدا بیماران باید مدارک خود را حضوری می‌آوردند تا پزشکان امکان انجام پت اسکن را بررسی کنند و پس از تایید دوباره یک ماه بعد برای انجام آن مراجعه می‌کردند و درنهایت جواب اسکن نیز حضوری در اختیارشان قرار می‌گرفت. به ‌این ‌ترتیب یک بیمار سرطانی با همراهان خود حدود شش سفر بین شهری داشت.
مختاری، هدف از اجرای این طرح را ایجاد فضای آرام و مطمئن برای بیماران و آسان‌تر شدن فرآیند پذیرش دانست و افزود: بارها شاهد بیمارانی بودم که در فصل‌های گرم و سرد سال برای استفاده از این خدمت مجبور بودند در فضای سبز مقابل بیمارستان چادر بزنند و این رفت‌وآمدها علاوه بر هزینه بسیاری که بر دوش آنان می‌گذاشت و شرایط نامناسبی که برای مراقبت از بیماران سرطانی ایجاد می‌کرد، موجب معطلی و صرف وقت زیاد آنان هم می‌شد ازاین‌رو به ذهنم رسید که این پروسه را به ‌نوعی حذف کنم.
وی افزود: در نتیجه سایتی راه‌اندازی کردم که بیماران می‌توانند اسناد و مدارک پزشکی خود را از طریق آن ارسال کنند و پس از تایید اندیکاسیون انجام پت اسکن توسط اساتید به آنان نوبت داده می‌شود تا در همان روز، مراجعه کنند و سپس نتیجه برایشان ارسال می‌شود.
مسئول طرح نوآورانه با اشاره به پذیرش اینترنتی هزار و ۲۰بیمار تاکنون افزود: هر چند این طرح بدون هیچ گونه هزینه‌ای عملی شد، ولی فواید زیادی ازجمله کاهش حداقل ۶۰۰۰سفر بین استانی را داشت و بیماران می‌توانند در محیط آرام خانه و بدون دغدغه‌های دیگر مانند صرف هزینه، ایستادن در صف‌های طولانی نوبت و... پذیرش شوند.
مختاری اجرای این طرح را در توسعه توریسم درمانی موثر دانست و افزود: حدود ۵۵بیمار خارجی از کشور عراق پذیرش شدند. پیش ‌از این بیماران عراقی به سوریه و ترکیه می‌رفتند، چون نمی‌توانستند چندین بار به این مرکز مراجعه کنند. ولی با راه‌اندازی این سامانه می‌دانند که حداکثر به مدت دو روز در ایران خواهند بود.
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد