معدوم‌سازی بیش‌از یک میلیون پرنده در ژاپن به‌دلیل آنفلوآنزا
29 December 2016 ساعت: 15:12



با شناسایی هفت کانون شیوع بیماری آنفلوآنزای پرندگان در ژاپن، مسئولان وزارت بهداشت ‌این کشور بیش از یک میلیون قطعه از انواع مرغ و پرندگان را معدوم کردند.

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایرنا، تازه‌ترین کانون آلوده‌ای که این هفته در ژاپن شناسایی شده در منطقه «کوماموتو» در جنوب غرب کشور بود که فقط بیش از ۹۰هزار پرنده در آن از بین برده شده‌اند.
شبکه خبری «ان اچ کی» ژاپن روز پنجشنبه گزارش کرده که دستکم ۴۰۰مامور در دو روز گذشته به این منطقه فرستاده شده‌اند تا کار معدوم کردن پرندگان و دیگر ماکیان با سرعت بیشتر به اتمام برسد. اولین کانون این بیماری یک ماه قبل در منطقه «آیوموری» ژاپن کشف شد و به دنبال آن حدود ۱۸هزار قطعه مرغ معدوم شدند.
برخی از مراکز بیماری و مرغدارهای آلوده نیز در شمال ژاپن شناسایی شده و ۳۰۰هزار قطعه مرغ و اردک تاکنون در آنها نابود شده‌اند. این اولین بار در 2سال گذشته است که مسئولان این کشور از شیوع این بیماری در مراکز نگهداری مرغ و ماکیان خبر می‌دهند و توصیه‌های بهداشتی در اختیار تمامی مرغداری‌های کشور گذاشته شده است.
گزارش‌ها حاکی است وقتی در منطقه «نیگاتا» در شمال ژاپن اعلام شد که لاشه۴۰پرنده مبتلا به ویروس«اچ ۵» یافت شده است، کار معدوم کردن پرندگان آغاز شد و تارنمای ژاپن تودی گزارش کرده است این برنامه در ماه جاری میلادی نیز ادامه خواهد یافت. شیوع ویروس آنفلوآنزای پرندگان در ژاپن حتی باعث شده سهام برخی از شرکت‌های دست‌اندرکار ماکیان در این کشور به شدت سقوط کرده و همزمان بهای فرآورده های حفاظتی و البسه برای مرغداران نیز افزایش یابد.
وزارت کشاورزی این کشور در تارنمای خود آورده که به‌رغم تدابیر بازدارنده و پیشگیری از بیماری بار دیگر در طول 2سال گذشته این بیماری به ژاپن رخنه کرده است.
هفته گذشته کره جنوبی در همسایگی ژاپن نیز از شیوع ویروس «اچ ۵ ان ۶» که باعث آنفلوانزای پرندگان می‌شود و یکی از خطرناک‌ترین ویروس‌ها است، در این کشور خبر داد و خبرگزاری یونهاپ گزارش کرده که دستکم ۲۲میلیون پرنده در این کشور معدوم شده‌اند.
سازمان جهانی بهداشت حیوانات به کشورهای مختلف بخصوص اروپایی‌ها در باره شیوع این بیماری و ویروس‌های مختلف آنلفوآنزای پرندگان نیز هشدار داده است.
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد