معاون وزیر بهداشت مطرح کرد:
معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: «مصرف میوه و سبزیجات در سبد غذایی مردم ایران کم است که باید افزایش یابد و از آن طرف نمک، قند و چربی را باید کاهش دهیم.»
تغذیه سالم راهکار کنترل بیماریهای غیرواگیر
22 December 2016 ساعت: 16:12
22 December 2016 ساعت: 16:12
معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: «مصرف میوه و سبزیجات در سبد غذایی مردم ایران کم است که باید افزایش یابد و از آن طرف نمک، قند و چربی را باید کاهش دهیم.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از وزارت بهداشت، علیاکبر سیاری، معاون وزیر بهداشت گفت: «76 درصد مرگ و میرها ناشی از بیماریهای غیرواگیر است. سکته قلبی در سال 90 بالغ بر 93 هزار مرگ، سکته مغزی 43 هزار مرگ و سرطان 30 هزار مرگ برجای گذاشتند.»
وی اظهار کرد: «دیابت، بیماریهای مزمن تنفسی، سرطانها و سکتهها بیماریهایی هستند که میتوان از آنها پیشگیری کرد و تغذیه سالم سرطانها، دیابت را کاهش میدهد.» سیاری افزود: «8عامل خطر داریم که 4 عامل بیولوژیک هستند مثل قند، چربی و فشار خون بالا و چاقی و 4 عامل نیز رفتاری هستند شامل تغذیه ناسالم، کم تحرکی و مصرف دخانیات و الکل که باید تحت کنترل قرار گیرند.»
معاون بهداشت گفت: «در اطلاع رسانی بسیج ملی تغذیه سالم رسانهها، شهرداریها، آموزش و پرورش، دانشگاهها و همه سهیم هستند.» سیاری افزود: «در دهه 60 تصمیم گرفتیم نمک را صنعتی و ید دار کنیم و سالها طول کشید تا نتیجهاش حاصل شد. اکنون نیز برای کنترل بیماریهای غیرواگیر باید سیستم درست میکردیم که انجام شد و باید سالها کار کنیم تا نتیجه بگیریم.»
سیاری گفت: «مصرف میوه و سبزیجات در سبد غذایی مردم ایران کم است که باید افزایش یابد و از آن طرف نمک، قند و چربی را باید کاهش دهیم.» وی ادامه داد: «موظف هستیم تا سال 2025 از مرگ نابهنگام 30 تا 70 سالهها 25درصد کم کنیم و این کار با کنترل بیماریهای غیرواگیر و تغذیه سالم حاصل میشود.»
وی اظهار کرد: «دیابت، بیماریهای مزمن تنفسی، سرطانها و سکتهها بیماریهایی هستند که میتوان از آنها پیشگیری کرد و تغذیه سالم سرطانها، دیابت را کاهش میدهد.» سیاری افزود: «8عامل خطر داریم که 4 عامل بیولوژیک هستند مثل قند، چربی و فشار خون بالا و چاقی و 4 عامل نیز رفتاری هستند شامل تغذیه ناسالم، کم تحرکی و مصرف دخانیات و الکل که باید تحت کنترل قرار گیرند.»
معاون بهداشت گفت: «در اطلاع رسانی بسیج ملی تغذیه سالم رسانهها، شهرداریها، آموزش و پرورش، دانشگاهها و همه سهیم هستند.» سیاری افزود: «در دهه 60 تصمیم گرفتیم نمک را صنعتی و ید دار کنیم و سالها طول کشید تا نتیجهاش حاصل شد. اکنون نیز برای کنترل بیماریهای غیرواگیر باید سیستم درست میکردیم که انجام شد و باید سالها کار کنیم تا نتیجه بگیریم.»
سیاری گفت: «مصرف میوه و سبزیجات در سبد غذایی مردم ایران کم است که باید افزایش یابد و از آن طرف نمک، قند و چربی را باید کاهش دهیم.» وی ادامه داد: «موظف هستیم تا سال 2025 از مرگ نابهنگام 30 تا 70 سالهها 25درصد کم کنیم و این کار با کنترل بیماریهای غیرواگیر و تغذیه سالم حاصل میشود.»
برچسب ها
تغذیه سالم راهکار کنترل بیماریهای غیرواگیر, 76 درصد مرگ و میرها ناشی از بیماریهای غیرواگیر است, علیاکبر سیاری, معاون بهداشت وزیر بهداشت
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد