فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران عنوان کرد
نقش پررنگ محدودیت تردد شبانه تهران در کاهش شیوع کرونا
9 January 2021 ساعت: 11:1



فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران اعمال محدودیت تردد شبانه در تهران را یکی از عوامل موثر در کاهش الگوی شیوع کرونا در سه هفته اخیر تهران عنوان کرد و گفت: «این محدودیت‌ها به شکل چشمگیری فرآیند الگوی زیست شبانه در تهران را تحت‌الشعاع قرار داده است.»
به گزارش سپید به نقل از وبدا، علیرضا زالی در جلسه شورای فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران که با حضور جمعی از مسئولان برگزار شد، از کاهش موارد ابتلای جدید به کرونا و بیماران بستری در ‌بخش‌های عادی و مراقبت‌های ویژه و مراجعان سرپایی در سه هفته اخیر در استان تهران خبر داد.

 وی با بیان اینکه در ۱۰ روز اخیر این الگوی کاهش از شیب تندتری برخوردار بوده است، یادآور شد: «از ابتدای آذرماه تا کنون، مجموع تعداد بیماران کرونایی بستری شده در ‌بخش‌های عادی بیمارستان‌ها نسبت به مهر و آبان ماه ۶۰ درصد کاهش داشته است.»

زالی میزان کاهش در تعداد بیماران بستری شده در ‌بخش مراقبت‌های ویژه را از آذر ماه تا کنون نسبت به مهر و آبان ماه 36.5 درصد و میزان کاهش مراجعات سرپایی را ۶۰ درصد عنوان کرد.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران اعمال محدودیت‌های دوهفته‌ای در تهران را یکی از مهم‌ترین عوامل موثر در کاهش آمار کرونایی استان تهران عنوان کرد.

وی افزایش میزان استفاده از ماسک توسط شهروندان و گسترش توزیع ماسک‌های رایگان و ارزان قیمت توسط نیروهای بسیج، سپاه، هلال احمر و همچنین خیرین را از دیگر اقدامات موثر در کاهش میزان شیوع کرونا در تهران دانست.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران همچنین اعمال محدودیت خروج از استان‌های نارنجی و قرمز را در کنترل کرونا بسیار موثر دانست.

زالی با اشاره به نقش پررنگ اجرای طرح محله محور شهید سلیمانی در مبارزه با کرونا، توضیح داد: «اعمال این طرح نقش موثری در ردیابی سریع بیماران در سطح محلات دارد.»

وی با اشاره به نقش مراقبتی، حمایتی و نظارتی طرح شهید سلیمانی، از اجرای این طرح در ۳۷۰ محله مناطق بیست و دوگانه استان تهران و تحت پوشش قرار گرفتن ۷۰ درصد جمعیت استان خبر داد.

وی با اشاره به گستردگی جمعیت برخی مناطق تهران از جمله منطقه دو و چهار، اجرای طرح شهید سلیمانی با ۵۲۸ تیم متشکل از نیروهای بسیج، هلال احمر و کارشناسان بهداشت را گامی بزرگ برای مدیریت بیماری کرونا در استان تهران عنوان کرد.

وی با اشاره به تعداد بالای بیماران مزمنی که بیش از ۱۰، ۱۵ و ۲۰ روز در ‌بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های تهران بستری شده‌اند، گفت: «این آمار نشان از سطح بالای ارائه خدمات در بیمارستان‌های استان دارد.

زالی در‌بخش دیگری از سخنان خود به افزایش مراجعات بیماران به مراکز درمانی به علت بروز عارضه‌های پوستی همچون کهیر و خارش و ریزش مو اشاره کرد و گفت:‌ «بخش زیادی از این مراجعات به علت عارضه‌های جانبی ابتلا به کروناست که ممکن است هفته‌ها پس از بهبود بروز پیدا کند.»

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران درباره وضعیت آلودگی در تهران اظهار کرد: «آلودگی هوا و وجود آلاینده‌ها به دلایل متعددی، مرگ و میر ناشی از کرونا و شیوع آن را افزایش می‌دهد وباعث می‌شود کرونا ثبات و بقای بیشتری در محیط پیدا کند.»

وی با اشاره به افزایش بروز بیماری‌های تنفسی با آلودگی هوا، گفت: «با افزایش آلودگی هوا افراد دارای بیماری‌های مزمن تنفسی در برابر کرونا آسیب پذیرتر می‌شوند.»

در‌بخش دیگری از این جلسه که با حضور جمعی از مسئولان از جمله شهردار و رییس شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد، درباره موضوعاتی همچون آلودگی هوای تهران، وضعیت حمل و نقل عمومی، آسیب‌های اقتصادی و اجتماعی ناشی از کرونا و همچنین وضعیت دارو و واکسن کرونا بحث و گفت‌وگو شد.
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد