معاون کل وزارت بهداشت:
دورهمی‌های خانوادگی تله جدید کروناست
9 December 2020 ساعت: 17:12



معاون کل وزارت بهداشت گفت: «دورهمی‌های خانوادگی تله جدید کروناست، اولین نگرانی ما برگزاری مراسم شب یلدا است که دورهمی‌ها بیشتر می‌شود، بهتر است مردم همانند سیزده بدر و دهه اول محرم، همکاری کامل داشته باشند و شب یلدا را به سال بعد موکول کنند.»
به گزارش سپید، ایرج حریرچی درباره شرایط کرونا بعد اعمال محدودیت‌ها گفت: «همکاری مردم در دو هفته اول محدودیت‌ها بسیار درخشان بود. بسیج، وزارت کشور و دیگر ارگان‌های نظارتی نیز، کمک‌های فراوانی کردند و نظارت خوبی داشتند. طبق آمار تعداد بستری‌ها در بیمارستان به طرز قابل توجهی کاهش پیدا کرد.»

وی افزود: «اوضاع تهران کماکان شکننده است و تراکم در مترو و حمل و نقل عمومی قابل حل نیست، اولین نگرانی ما برگزاری مراسم شب یلدا است که دورهمی‌ها بیشتر می‌شود، بهتر است مردم همانند سیزده بدر و دهه اول محرم، همکاری کامل داشته باشند و شب یلدا را به سال بعد موکول کنند، استفاده از ماسک هنگام مهمانی و تجمعات خانوادگی واجب است، بیش از ۵۰ درصد ابتلای ما به ویروس کرونا ناشی از تجمع‌های خانوادگی است. اگر کسی به خانه شما آمد حتما ماسک بزند و خودتان نیز ماسک بزنید، خانه فرقی با اداره شما ندارد.»

معاون کل وزارت بهداشت ادامه داد: «دورهمی‌های خانوادگی تله جدید کرونا است، حتی غذاخوردن دورهم نیز خطرناک است، تهویه هوا یکی از ملزومات جلوگیری از انتقال ویروس است. حتما یکی از پنجره‌های خانه را باز بگذارید، برای جلوگیری از اتلاف گرما، هر یک ساعت به مدت ۵ دقیقه، پنجره را باز کنید تا هوا تهویه شود، این عملکرد باید در ادارات نیز حتما رعایت شود.»

حریرچی درباره افزایش جانباختگان در روز سه‌شنبه گفت: «اگر به جدول‌های آماری نگاه کنید، نوسان ۱۵ یا ۲۰ درصدی را مشاهده می‌کنید که طبیعی است، یعنی افزایش آمار مرگ و میر در روز سه‌شنبه غیر عادی نیست البته باید به روز‌های آینده نیز توجه کرد، مسائل اقتصادی پیش آمده به دلیل اجرای محدودیت‌های کرونایی نیست، مسائلی مانند تحریم‌ها نیز نقش بسزایی در بروز این مشکلات دارند.»

وی اظهار کرد: «تاکنون هیچ داروی شیمیایی، گیاهی، سنتی و غیرسنتی برای درمان کرونا کشف نشده است. همچنین هنوز ثابت نشده که داروی امام کاظم در درمان کرونا موثر است یا خیر. ممکن است بعضی دارو‌ها در درمان بیماری کمک کننده باشند، اما هیچ دارویی نمی‌تواند ویروس را از بین ببرد، طب سنتی می‌تواند در درمان بیماری‌های سرپایی و پیشگیری موثر باشد بنابراین به عنوان طب کمک کننده از آن استفاده می‌شود.»

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، معاون کل وزارت بهداشت در پایان درباره ماسک پارچه‌ای توضیح داد: «ماسک پارچه‌ای می‌تواند مانند ماسک سه لایه عمل کند و برای عموم مناسب است، اما پزشکان و کادر درمان که بر بالین بیمار حضور پیدا می‌کنند، حتما باید از ماسک سه لایه و حتی ماسک فیلتر دار استفاده کنند.»
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد