واکنش سازمان جهانی بهداشت به عملکرد اروپا در مقابله با شیوع کرونا
1 September 2020 ساعت: 12:9



سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: «اروپا نحوه مقابله با افزایش موارد ابتلا به کروناویروس را فرا گرفته است.»
به گزارش سپید، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: «نشانه‌های امیدبخشی در برخی از کشورهای اروپایی مشاهده شده که نشان می‌دهد این کشورها قادر به مقابله با شیوع کروناویروس هستند، اگرچه از زمان برداشته شدن محدودیت‌ها موارد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ روند افزایشی پیدا کرده است.»

بروس آیلوارد، مشاور ارشد دبیر کل سازمان جهانی بهداشت با تاکید بر دانش، ظرفیت و مهارت‌های موجود برای مقابله با روند افزایشی موارد ابتلا گفت: «این فاکتورهای مثبت از زمان اوج همه گیری بیماری کووید-۱۹ در کشورهای اروپایی در ماه مارس ایجاد شده است.»

به گفته مشاور ارشد دبیر کل سازمان جهانی بهداشت، اکنون اروپا چگونگی شناسایی و قرنطینه افراد آلوده به کروناویروس را فراگرفته است.

وی افزود: «اگرچه نمی‌توان از وضعیت موجود احساس رضایت داشت، اما برخی علائم امیدوار کننده وجود دارد که نشان می‌دهد حتی روند افزایشی اولیه را می‌توان سریع‌تر از آنچه در فصل بهار اتفاق افتاد به روند کاهشی تغییر وضعیت داد که دلیل آن ظرفیت، مهارت و دانش کسب شده در این مدت است.»

همچنین تدروس آدهانوم قبریسوس، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت در اظهاراتی گفته است: «چهار گام کلیدی وجود دارد که لازم است برای کاهش میزان انتقال بیماری و فراهم ساختن شرایط برای بازگرداندن وضعیت عادی به جامعه برداشته شود.

در گام نخست لازم است از برگزاری بسیاریِ از رویدادهای بزرگ که افراد زیادی گردهم جمع می‌شوند جلوگیری شود، هرچند برای برگزاری برخی تجمعات در شرایط ایمن و در برخی اماکن با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، راهکارهایی وجود دارد.

گام دوم اینکه با مراقبت از گروه‌های آسیب پذیر جامعه از قبیل سالمندان می‌توان موارد مرگ و میر ناشی از بیماری کووید-۱۹ را کاهش داد. این کار به کاهش فشار وارد شده بر سیستم سلامت نیز کمک می‌کند.

سوم، افراد خود باید در کاهش شیوع بیماری از طریق رعایت دستورالعمل‌ها همچون رعایت فاصله گذاری اجتماعی، شستن دست‌ها و استفاده از ماسک نقش داشته باشند.

چهارم، دولت‌ها باید برای شناسایی، قرنطینه، انجام آزمایشات و مراقبت از مبتلایان و ردیابی افراد در تماس با مبتلایان اقدامات لازم را اتخاذ کنند.»

به گزارش یورونیوز، وی تاکید کرد: «اگر کشورها برای عادی‌سازی وضعیت زندگی افراد در جامعه جدی هستند باید نسبت به کاهش میزان انتقال بیماری و حفظ جان افراد سختگیر باشند.»ایسنا
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد