رئیس جمعیت هلال احمر ایران خبر داد
تحویل ۱۵۵ محموله کمک‌های بین‌المللی به هلال‌احمر برای مقابله با کرونا
6 July 2020 ساعت: 19:7



رئیس جمعیت هلال احمر ایران در دیدار سفیر استرالیا ضمن درخواست حمایت این کشور برای تامین دستگاه‌های ونتیلاتور مورد نیاز مبتلایان به کووید 19 در ایران، از دریافت ۱۵۵ محموله کمک‌های بین‌المللی برای مقابله با این بیماری خبر داد.
به گزارش سپید آنلاین، کریم همتی هدف از دیدار با سفیر استرالیا را استفاده از تجارب دو کشور ایران و استرالیا برای مبارزه با بیماری کووید ۱۹ عنوان و اظهارکرد: جمعیت هلال احمر ایران یکی از پنج جمعیت ملی برتر دنیا و از قویترین جمعیت‌های ملی در منطقه خاورمیانه به حساب می‌آید.هلال احمر ایران هم در زمینه ارائه خدمات امدادی و هم فعالیت‌های جوانان و داوطلبان خدمات شایسته‌ای را ارائه می‌دهد و بیش از ۲ میلیون داوطلب به عنوان همراهان همیشگی هلال احمر با این جمعیت همکاری دارند. اعضای فعال در بحران شیوع بیماری کووید ۱۹ نیز در کنار ما بودند و در خدمات مختلفی که هلال احمر در این زمینه ارائه کرد، با ما همکاری کردند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه هلال احمر ایران در طول پنج ماه گذشته به عنوان معین دولت در زمینه مقابله با بیماری کووید ۱۹ اقدامات ارزشمندی در کنار وزارت بهداشت ارائه کرده است، گفت: از مهمترین اقدامات هلال احمر در حوزه آموزش همگانی مردم، تهیه محتواهای آموزشی لازم در خصوص بیماری کووید 19 بود که این محتواهای آموزشی با به اشتراک گذاشتن در شبکه‌های اجتماعی تاکنون بیش از ۷۱ میلیون بازدیدکننده داشته است. این اقدام باعث شد مردم با آرامش بیشتری برای مدیریت بیماری کووید ۱۹ تلاش و همکاری داشته باشند.

همتی افزود: علیرغم اینکه کارگاه‌ها و منابع درآمدی فراوانی به دلیل شیوع  کرونا به تعطیلی کشیده شده بود، مردم بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان کمک نقدی و غیر نقدی به هلال احمر داشتند و ما از این طریق توانستیم از خانواده‌های متاثر از بیماری کرونا حمایت کنیم؛ اقدامی که در دنیا بی‌نظیر بود و باعث شد سریع‌تر از سایر کشورها این بیماری را مدیریت کنیم. انتظار ما این است که صلیب سرخ استرالیا هم به هلال احمر ایران برای غلبه بر مشکلات ناشی از این بیماری کمک کند.

همتی همچنین به توزیع بسته‌های کمک معیشتی هلال احمر میان محرومان و آسیب دیدگان از ویروس کرونا نیز اشاره کرد و گفت: این جمعیت ۳۰۰ هزار بسته کمک معیشتی در دوران شیوع بیماری کرونا در سراسر کشور و میان محرومانی که هیچ درآمدی نداشتند، توزیع کرد همچنین برای ۵۰۰ هزار بیمار دچار سرطان و بیماران خاص نیز وسایل حفاظت شخصی تهیه و توزیع شد.

رئیس جمعیت هلال احمر افزود: افراد آسیب‌دیده از بحران‌ها و افرادی که وضعیت مالی مناسبی ندارند همچنین افرادی که تحت پوشش هیچ سازمان  حمایت کننده‌ای نیستند، تحت حمایت‌های هلال احمر قرار می‌گیرند.

تحویل ۱۵۵ محموله کمک‌های بین‌المللی به هلال‌احمر ایران برای مقابله با کرونا
رئیس جمعیت هلال احمر افزود: در پنج ماه گذشته ۱۵۵ محموله بین‌المللی شامل ماسک و دیگر تجهیزات حفاظت فردی، در زمینه کنترل بیماری کرونا از دولت‌ها و مجامع بین‌المللی به جمعیت هلال احمر ایران تحویل داده شده است که جا دارد از تمام جمعیت‌های ملی، کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، کشورهای چین، ژاپن و.... که در زمان شیوع بیماری کووید ۱۹ از مردم ایران حمایت کردند، تقدیر کنیم.

رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه گفت: شیوع بیماری کووید ۱۹ در ایران همزمان با تعطیلات سال نو بود که هلال احمر در خروجی ۱۳ استان، غربالگری مسافران را برعهده گرفت و ۲۱ میلیون ایرانی در قالب ۷. ۵ میلیون خودرو با کمک داوطلبان هلال احمر غربالگری و در این میان ۱۴ هزار نفر دارای علائم بیماری کووید 19 شناسایی و به مراکز درمانی معرفی شدند.

همتی افزود: جمعیت هلال احمر ایران عضو هیات حاکمه فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر است و تاکنون در زمینه ارائه خدمات بشردوستانه در کنار سایر کشورها، خدمات شایسته‌ای داشته است.

وی ضمن تقدیر از همکاری و تعامل دو جانبه میان هلال احمر ایران و صلیب سرخ استرالیا در زمینه اقدامات بشردوستانه گفت: آتش‌سوزی‌های گسترده‌ای که در کشور استرالیا رخ داد و خسارات مالی و جانی فراوان حاصل از آن می‌طلبد که دو جمعیت ملی ایران و استرالیا در زمینه تغییرات اقلیمی همکاری بیشتری کنند و تجربیات خود را در این حوزه به اشتراک بگذارند.

رئیس جمعیت هلال احمر افزود: با وجود اینکه در استرالیا امکانات زیادی برای مهار حریق وجود دارد، این کشور از آتش‌سوزی‌های اخیر آسیب زیادی دید اما در کشور ایران امکانات کافی برای اطفای حریق جنگل‌ها و مراتع وجود ندارد و اگر صلیب سرخ سرخ استرالیا بتواند در این زمینه به هلال احمر ایران کمک کند ما می‌توانیم عملکرد مناسب‌تری در عملیات  اطفای حریق و مقابله با تغییرات اقلیمی که از برنامه‌های فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر نیز است، داشته باشیم.

همتی گفت: صلیب سرخ استرالیا در سیل فروردین ۹۸ بیش از ۴۷۰ هزار فرانک به جمعیت هلال احمر ایران کمک کرد که این اقدام بشردوستانه قابل تقدیر است. انتظار ما این است با توجه به نیاز کشور ایران به دستگاه‌های ونتیلاتور برای کمک به بیماران کووید ۱۹، صلیب سرخ استرالیا از راه حل‌های بشردوستانه، امکان تامین وسایل مورد نیاز برای کمک به بیماران ایرانی را فراهم کند.

لیندال ساکس - سفیر استرالیا در کشور ایران - نیز در این دیدار گفت: صلیب سرخ این کشور در فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر بسیار فعال است و این موقعیت را برای مدت طولانی حفظ کرده است. صلیب سرخ استرالیا همچنین تاریخ همکاری بلند مدتی با کشور و جمعیت هلال احمر ایران دارد و استرالیا از اولین کشورهایی بود که با اولویت قرار دادن کمک به کشورهای منطقه آسیا از طریق فدراسیون، به هلال احمر ایران در زمینه مقابله با بیماری کووید ۱۹ کمک کرد.

وی افزود: کشور استرالیا در مواجهه با بیماری کووید ۱۹ بسیار خوش شانس بوده است و تعداد ۹۰ هزار مبتلا و ۱۰۶ نفر جان باخته بر اثر این بیماری، در مقایسه با سایر کشورها رقم پایینی محسوب می‌شود که حاصل مدیریت صحیح بیماری و موقعیت جغرافیایی کشور استرالیا بوده است.

قرابت فرهنگی بالا میان دو کشور ایران و استرالیا
لیندال ساکس در ادامه گفت: کشورهای ایران و استرالیا قرابت فرهنگی بالایی دارند و از نظر کمک و حمایت از محرومان و نیازمندان بسیار شبیه به هم عمل می‌کنند. کشور ما چه در زمینه حمایت از آسیب دیدگان از بیماری کووید 19 و چه از نظر حمایت از آسیب‌دیدگان ناشی از آتش سوزی‌ها، اقدامات مناسبی داشته است. استرالیا کشور ثروتمندی است اما همدردی و حمایتی که مردم ایران در شبکه‌های اجتماعی از مردم کشور استرالیا در جریان آتش سوزی‌های این کشور داشتند برای ما بسیار ارزشمند بود. اینکه مردم کشورهای دیگر به شما در شرایط سخت فکر می‌کنند بسیار اهمیت دارد.

وی افزود: این حمایت‌ها، در واقع انعکاسی از صمیمیت و گرمی روابط ۵۰ ساله میان دو کشور است. ما ۶۰ هزار استرالیایی ایرانی تبار داریم که این موقعیت در روابط دوستانه دو کشور بسیار موثر بوده و موجب تقویت روابط جمعیت‌های ملی دو کشور ایران و استرالیا نیز  شده است که می‌توانیم این روابط را توسعه دهیم.

سفیر کشور استرالیا در ایران گفت: درست است که از نظر جغرافیایی میان دو کشور، فاصله زیادی وجود دارد اما بعد مسافت به این معنی نیست که هنگام نیاز نتوانیم به هم کمک کنیم. کشور استرالیا تجربه زیادی در زمینه آتش‌سوزی، اطفای حریق و خشکسالی دارد و ما خوشحال می‌شویم که تجربیات خود را با کشورهای دارای شرایط مشابه به اشتراک بگذاریم.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر، وی با تاکید بر ضرورت گسترش روزافزون همکاری و تبادل تجربیات میان دو کشور و دو جمعیت ملی ایران و استرالیا اظهارکرد: به‌زودی ارتباطات لازم در زمینه گسترش همکاری‌های موجود برقرار می‌شود. بیماری کووید ۱۹ یک همه گیری جهانی است و طبیعتا باید همکاری جهانی برای بازگشت شرایط به زندگی عادی وجود داشته باشد.
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد