نکات ضدکرونایی برای مراجعه به باشگاههای ورزشی
31 May 2020 ساعت: 12:5
31 May 2020 ساعت: 12:5
رییس گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: «در صورت بازگشایی باشگاههای ورزشی، دستورالعملهای بهداشتی باید در این اماکن رعایت شود تا سلامت ورزشکاران و مربیان به خطر نیفتد.»
به گزارش سپید آنلاین، مجید تاجیک با اشاره به تدوین پروتکل بهداشتی باشگاههای ورزشی از سوی وزارت بهداشت، اظهار کرد: «طی این جلسات گزارشی از آخرین وضعیت شیوع بیماری در سطح کشور ارائه شده و وضعیت کشور از لحاظ شیوع کرونا به سه بخش قرمز، زرد و سفید تقسیم بندی شده است.»
وی با اشاره به این که فعالیت رشتههای ورزشی پربرخورد و تیمی در شرایط اپیدمی کرونا ممنوع است، توضیح داد: «رشتههای ورزشی همانند کشتی، کاراته، تکواندو یا ورزشهای پربرخورد ممنوع و توصیه نمیشود.»
تاجیک تاکید کرد: «افراد میتوانند ورزشهای کم خطرتر را با حفظ پروتکلهای بهداشتی و رعایت توصیهها انجام دهند.»
رییس گروه بهداشت محیط دانشگاه ادامه داد: «مسولان باشگاههای ورزشی باید حفظ رعایت فاصله یک متری را به پرسنل باشگاه و ورزشکاران گوشزد و از ورود افراد مشکوک به بیماری در ورزشگاهها خودداری شود.»
وی با بیان این که باشگاههای ورزشی در دوران اپیدمی کرونا موظف هستند با نصف ظرفیت فعالیت کنند، خاطرنشان کرد: «در دوران شیوع کووید ۱۹ برگزاری مسابقات ممنوع و انجام هر گونه مسابقهای قطعا با رعایت پروتکلهای بهداشتی و صرفا با اخذ مجوز از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار میشود.»
تاجیک با اشاره به انجام اقدامات بهداشت محیط دانشگاه خاطرنشان کرد: «ورزشکاران از دست دادن و روبوسی پرهیز کنند و تا جاییکه امکان دارد از بوفه باشگاهها غذا تهیه نکرده و از غذاهای بسته بندی که مشخصات بهداشتی دارند، استفاده کنند.»
رییس گروه بهداشت محیط دانشگاه ضرورت ضدعفونی کردن سطوح مختلف در باشگاهها را یادآور شد و خاطرنشان کرد: «بعد از استفاده هر فردی از دستگاه باید تمامی سطوح و تجهیزات ضدعفونی شود و استفاده از دستگاهها حداقل نیم ساعت فاصله باشد تا ضدعفونی کامل انجام شود.»
وی در ادامه با اشاره به این که اطمینان از نظافت باشگاهها خیلی کار ساده ای نیست، تاکید کرد: «ارزیابی حداقلی محیطی، نحوه مدیریت و یا تجربههای دوستان و آشنایان نیز میتواند تا حدی این اطمینان را ایجاد کند که وضعیت نظافت باشگاه ورزشی در چه سطحی است.»
رییس گروه بهداشت محیط دانشگاه به ورزشکارانی که در روزهای شیوع اپیدمی کرونا قصد استفاده از باشگاههای ورزشی را دارند، توصیه کرد: «حتما به محلول ضدعفونی کننده در باشگاهها دسترس داشته باشید تا در صورتیکه به آلوده بوده سطحی شک داشتید امکان ضدعفونی فوری وجود داشته باشد.»
ضرورت استفاده از وسایل شخصی ضروری، پرهیز از استفاده از مواد غذایی بوفه باشگاهها و همچنین مصرف آب در بطریهای یکبار مصرف توصیه دیگر رییس گروه بهداشت محیط دانشگاه به ورزشکاران بود.
تاجیک گفت: «بهتر است ورزشکاران از تیشرت و شلوارهای بلند استفاده کنند و تا جاییکه امکان دارد نقاط آزاد بدن کمتر باز و یا در معرض تماس باشد. باید لباسهای ورزشی بعد از هر بار استفاده نیز شست و شو و ضدعفونی شوند.»
رییس گروه بهداشت محیط دانشگاه تاکید کرد: «تهویه باشگاه برای پیشگیری از شیوع کرونا باید حتما مناسب باشد و حتما دریچه یا پنجرهای برای رد و بدل شدن هوا وجود داشته باشد.»
وی ادامه داد: «توصیه اصلی بر این مهم است که ورزشکاران در حداقل زمان ممکن در باشگاههای ورزشی حضور داشته باشند و در حداقل زمان ممکن سعی کنند بیشترین استفاده را از تمرینات ببرند.»
به گزارش ایسنا، تاجیک در ادامه به مسئولان باشگاههای ورزشی نیز تاکید کرد که از پذیرش افراد دارای علامت بیماری کرونا پرهیز کنند و در صورتی که پرسنل باشگاه بیمار شدند از آنها بخواهند تا زمان بهبودی کامل در محل کار حاضر نشوند.»
وی با اشاره به این که فعالیت رشتههای ورزشی پربرخورد و تیمی در شرایط اپیدمی کرونا ممنوع است، توضیح داد: «رشتههای ورزشی همانند کشتی، کاراته، تکواندو یا ورزشهای پربرخورد ممنوع و توصیه نمیشود.»
تاجیک تاکید کرد: «افراد میتوانند ورزشهای کم خطرتر را با حفظ پروتکلهای بهداشتی و رعایت توصیهها انجام دهند.»
رییس گروه بهداشت محیط دانشگاه ادامه داد: «مسولان باشگاههای ورزشی باید حفظ رعایت فاصله یک متری را به پرسنل باشگاه و ورزشکاران گوشزد و از ورود افراد مشکوک به بیماری در ورزشگاهها خودداری شود.»
وی با بیان این که باشگاههای ورزشی در دوران اپیدمی کرونا موظف هستند با نصف ظرفیت فعالیت کنند، خاطرنشان کرد: «در دوران شیوع کووید ۱۹ برگزاری مسابقات ممنوع و انجام هر گونه مسابقهای قطعا با رعایت پروتکلهای بهداشتی و صرفا با اخذ مجوز از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار میشود.»
تاجیک با اشاره به انجام اقدامات بهداشت محیط دانشگاه خاطرنشان کرد: «ورزشکاران از دست دادن و روبوسی پرهیز کنند و تا جاییکه امکان دارد از بوفه باشگاهها غذا تهیه نکرده و از غذاهای بسته بندی که مشخصات بهداشتی دارند، استفاده کنند.»
رییس گروه بهداشت محیط دانشگاه ضرورت ضدعفونی کردن سطوح مختلف در باشگاهها را یادآور شد و خاطرنشان کرد: «بعد از استفاده هر فردی از دستگاه باید تمامی سطوح و تجهیزات ضدعفونی شود و استفاده از دستگاهها حداقل نیم ساعت فاصله باشد تا ضدعفونی کامل انجام شود.»
وی در ادامه با اشاره به این که اطمینان از نظافت باشگاهها خیلی کار ساده ای نیست، تاکید کرد: «ارزیابی حداقلی محیطی، نحوه مدیریت و یا تجربههای دوستان و آشنایان نیز میتواند تا حدی این اطمینان را ایجاد کند که وضعیت نظافت باشگاه ورزشی در چه سطحی است.»
رییس گروه بهداشت محیط دانشگاه به ورزشکارانی که در روزهای شیوع اپیدمی کرونا قصد استفاده از باشگاههای ورزشی را دارند، توصیه کرد: «حتما به محلول ضدعفونی کننده در باشگاهها دسترس داشته باشید تا در صورتیکه به آلوده بوده سطحی شک داشتید امکان ضدعفونی فوری وجود داشته باشد.»
ضرورت استفاده از وسایل شخصی ضروری، پرهیز از استفاده از مواد غذایی بوفه باشگاهها و همچنین مصرف آب در بطریهای یکبار مصرف توصیه دیگر رییس گروه بهداشت محیط دانشگاه به ورزشکاران بود.
تاجیک گفت: «بهتر است ورزشکاران از تیشرت و شلوارهای بلند استفاده کنند و تا جاییکه امکان دارد نقاط آزاد بدن کمتر باز و یا در معرض تماس باشد. باید لباسهای ورزشی بعد از هر بار استفاده نیز شست و شو و ضدعفونی شوند.»
رییس گروه بهداشت محیط دانشگاه تاکید کرد: «تهویه باشگاه برای پیشگیری از شیوع کرونا باید حتما مناسب باشد و حتما دریچه یا پنجرهای برای رد و بدل شدن هوا وجود داشته باشد.»
وی ادامه داد: «توصیه اصلی بر این مهم است که ورزشکاران در حداقل زمان ممکن در باشگاههای ورزشی حضور داشته باشند و در حداقل زمان ممکن سعی کنند بیشترین استفاده را از تمرینات ببرند.»
به گزارش ایسنا، تاجیک در ادامه به مسئولان باشگاههای ورزشی نیز تاکید کرد که از پذیرش افراد دارای علامت بیماری کرونا پرهیز کنند و در صورتی که پرسنل باشگاه بیمار شدند از آنها بخواهند تا زمان بهبودی کامل در محل کار حاضر نشوند.»
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد