معاون فنی اداره کل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو اذعان کرد؛
کار مسئول فنی برای یک نفر زیاد است
19 June 2016 ساعت: 16:6



ساختار تشکیلاتی شرکت‌ها با هم متفاوت است، لذا علی‌رغم اینکه الگویی در سال 83 از طرف وزارت بهداشت به عنوان یک پیشنهاد ارائه شد، نتوانست در دل شرکت‌ها جا بیفتد. هر شرکت در فراخور تشکیلات خود سیستمی را ایجاد کرد و همین سیستم‌های تشکیلاتی مانع از ابلاغ قوه واحد دپارتمان کیفی شد.
به گزارش سپیدآنلاین، مصطفی کریمی معاون فنی اداره کل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو مراجعه به ارگان‌های نظارتی را چالش مهم مسئول فنی می‌داند و اضافه می‌کند: «مسئول فنی در حین انجام وظیفه است که یک مرتبه ابلاغیه‌ای می‌آید که از فردا کار طور دیگری انجام می‌شود. اطلاع‌رسانی قبلی صفر، جلسات هم‌اندیشی و کسب نظرات مخاطبین صفر. برخورد دو نوع مدیریتی نظارتی مانع از اصلاح فرانیدها خواهد شد.»
او ادامه می‌دهد: «منابعی که باید ابلاغ شود به صورت کامل ابلاغ نشده است. مصوبه جایی نیست و برخی قبول دارند و برخی ندارند. ثبات بحث ضوابط مدیریتی و نظارتی وجود ندارد. مسئول فنی دچار چالش می‌شود و نمی‌داند با کدام سیستم باید جوابگو باشد و کار را انجام دهد. بازرس می‌آید و حین بازرسی حرفی می‌زند و در گزارش حرفی دیگر می‌نویسد. این سیستم را دچار مشکل می‌کند.»
در حالی که مسئول فنی باید همه موارد را پیگیری و به شکایات رسیدگی و ریکال‌ها را درست انجام دهد، اما به گفته کریمی داروخانه و شرکت‌های پخش سرعت عمل ندارند. در برخی مواقع دستور ریکال داده می‌شود و باید دارو جمع‌آوری شود ولی داروخانه نسخه دارد و برای اینکه نسخه بدون دارو برنگردد در جمع‌آوری دارو تاخیر می‌کند. هر اتفاقی که بیافتد مسئول فنی باید پاسخگو باشد در حالی که ترکیبی از شرکت پخش، داروخانه و شرکت تولید در آن نقش دارند و این در حقیقت خلا قانونی است.»
طبق قاعده مشترک دنیا تا زمانی که مصرف‌کننده دارو را مصرف می‌کند مسئولیت آن برعهده مسئول فنی است ولی در زمان ایجاد مشکل هماهنگی لازم صورت نمی‌گیرد.
به گفته کریمی وظایف مسئول فنی در کل یکی است ولی علت اینکه در صنایع داروسازی ایران کارها با کندی پیش می‌رود، این است که مسئولیت تماما بر دوش یک نفر است.
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد