با همکاری سازمان غذا و دارو صورت گرفت؛
چهار سازمان غذا و دارو، نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، جامعه مسئولین فنی صنایع غذایی-آرایشی-بهداشتی کشور و کانون انجمن صنایع غذایی ایران در راستای گسترش همکاریهای علمی و فنی مشترک و همچنین در جهت توسعه منابع انسانی و ارتقاء ایمنی محصولات سلامتمحور تفاهمنامهای منعقد کردند.
تفاهمنامه چهارجانبه با محوریت ارتقاء سلامت محصولات منعقد شد
30 November 2015 ساعت: 16:11
30 November 2015 ساعت: 16:11
چهار سازمان غذا و دارو، نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، جامعه مسئولین فنی صنایع غذایی-آرایشی-بهداشتی کشور و کانون انجمن صنایع غذایی ایران در راستای گسترش همکاریهای علمی و فنی مشترک و همچنین در جهت توسعه منابع انسانی و ارتقاء ایمنی محصولات سلامتمحور تفاهمنامهای منعقد کردند.
به گزارش سپید آنلاین، این تفاهمنامه چهارجانبه که با محوریت مسئولین فنی به امضا رسید، حرکتی مثبت در مسیر همکاریهای بین سازمانی خوانده شد که مهمترین موضوعات آن تدوین نظام آموزشی در جهت احراز صلاحیت حرفهای و ارتقاء توانمندیهای علمی و تخصصی مسئولین فنی، ایجاد تمهیدات لازم جهت رتبهبندی آن بر اساس نظامی مدون شمرده شد.
طی این مراسم مدیرکل نظارت بر فراوردههای غذایی-آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از ایجاد شبکه ملی اطلاعرسانی در راستای پیشبرد هرچه بهتر مفاد تفاهمنامه خبر داد و افزود: «در راستای این تفاهمنامه کارگاههای علمی و سمینارهای علمی و تخصصی بصورت مشترک برگزار خواهد شد.»
هدایت حسینی تصریح کرد: «همانطور که کارخانجات را درجهبندی کردهایم درصدد هستیم مسئولین فنی را نیز پس از نیازسنجی و آموزشهای لازم بر اساس فاکتورهای مدرک تحصیلی، سوابق و تجارب و آموزشهایی که در کارگاهها و دورههای بازآموزی دیدهاند، سطحبندی کنیم تا از این پس مسئول فنی متناسب با گرید کارخانهها، در آنجا مشغول فعالیت شوند.»
وی با اشاره به نص صریح قانون که واحد تولیدی را ملزم به معرفی نمایندهای به وزارت بهداشت میکند تا در صورت تایید بعنوان مسئول فنی انتخاب شود، پیشنهاد کرد: «باید مطالعاتی بر چگونگی فعالیت مسئولین فنی در سایر نقاط دنیا صورت گیرد تا براساس آن تصمیماتی میانگین اخذ گردد که ضمن رعایت حقوق ایشان اطمینان بیشتری نسبت به انجام تعهدات این افراد موثر در سلامت فراوردههای غذایی حاصل آید.»
حسینی با نامبردن از همسویی دستگاههای مختلف مرتبط با موضوع سلامت، به عنوان «عصاره تفاهمنامه چهارجانبه امضا شده» بیان داشت: «انجام برخی فعالیتها بصورت تعاملات سازنده و چند جانبه بین ارگانها و سازمانهای دولتی و غیر دولتی قطعا در پیشبرد اهداف و سیاستهای سلامت بسیار موثر واقع خواهد افتاد.»
طی این مراسم مدیرکل نظارت بر فراوردههای غذایی-آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از ایجاد شبکه ملی اطلاعرسانی در راستای پیشبرد هرچه بهتر مفاد تفاهمنامه خبر داد و افزود: «در راستای این تفاهمنامه کارگاههای علمی و سمینارهای علمی و تخصصی بصورت مشترک برگزار خواهد شد.»
هدایت حسینی تصریح کرد: «همانطور که کارخانجات را درجهبندی کردهایم درصدد هستیم مسئولین فنی را نیز پس از نیازسنجی و آموزشهای لازم بر اساس فاکتورهای مدرک تحصیلی، سوابق و تجارب و آموزشهایی که در کارگاهها و دورههای بازآموزی دیدهاند، سطحبندی کنیم تا از این پس مسئول فنی متناسب با گرید کارخانهها، در آنجا مشغول فعالیت شوند.»
وی با اشاره به نص صریح قانون که واحد تولیدی را ملزم به معرفی نمایندهای به وزارت بهداشت میکند تا در صورت تایید بعنوان مسئول فنی انتخاب شود، پیشنهاد کرد: «باید مطالعاتی بر چگونگی فعالیت مسئولین فنی در سایر نقاط دنیا صورت گیرد تا براساس آن تصمیماتی میانگین اخذ گردد که ضمن رعایت حقوق ایشان اطمینان بیشتری نسبت به انجام تعهدات این افراد موثر در سلامت فراوردههای غذایی حاصل آید.»
حسینی با نامبردن از همسویی دستگاههای مختلف مرتبط با موضوع سلامت، به عنوان «عصاره تفاهمنامه چهارجانبه امضا شده» بیان داشت: «انجام برخی فعالیتها بصورت تعاملات سازنده و چند جانبه بین ارگانها و سازمانهای دولتی و غیر دولتی قطعا در پیشبرد اهداف و سیاستهای سلامت بسیار موثر واقع خواهد افتاد.»
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد