رئیس هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی عنوان کرد؛
سالانه هزار عدد حلزون شنوایی توسط هیئت امنای ارزی تامین می‌شود
6 July 2016 ساعت: 11:7



وقتی صحبت از مشکلات شنوایی به میان می‌آید اولین موردی که به ذهن خطور می‌کند پروسه طولانی و گران‌قیمت درمان ناشنوایی و در نهایت کاشت حلزون است.
به گزارش سپیدآنلاین، رئیس هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه این بیماران گفت: «حلزون شنوایی قطعه کوچکی با تکنولوژی بسیار بالا بوده که از کشورهای اروپایی و آمریکا وارد و در مراکز کاشت حلزون در گوش تعبیه می‌شود. همچنین انواع ICD، پیس‌میکر و دریچه قلبی برای تمام مراکز دانشگاهی را هیئت امنای ارزی تامین کرده و توانسته‌ایم قیمت‌های آنها را 30 تا 50 درصد نسبت به سال 91 کاهش دهیم و این نشان می‌دهد پرداخت از جیب مردم کاهش یافته است.»
به گفته عباس حسنی، سالانه حدود هزار عدد حلزون شنوایی توسط هیئت امنای ارزی تامین می‌شود. وی در خصوص قیمت آنها گفت: «حلزون شنوایی بر اساس قیمت‌هایی که ما می‌دهیم 45 میلیون تومان است.»
وی توضیح داد: «قیمت این حلزون‌ها در بازار آزاد چیزی حدود 80 میلیون تومان و حتی بیشتر از این مبلغ است. این در حالی است که با حمایت دولت از این بیماران، حلزون شنوایی که توسط هیئت امنا ارائه داده می‌شود حدود 6 میلیون تومان است. بهزیستی و مراکز خیریه نیز در این زمینه مساعدت دارند.»
قابل ذکر است که مشکل برخی از کودکان ناشنوا با کاشت حلزون رفع نمی‌شود و در برخی موارد عصب مشکل دارد. اما برای کودکانی که مشکلشان با کاشت حلزون رفع می‌شود 11 مرکز کاشت در کشور داریم که هیئت امنای حلزون شنوایی آنها را تامین می‌کند.
به گفته حسنی کاشت حلزون شنوایی توسط کمیته کشوری مدیریت می‌شود که شامل نخبگان هیئت علمی در تخصص گوش،‌ حلق و بینی است. همچنین این نخبگان دوره‌های کاشت حلزون را گذرانده و اصولاً کاشت حلزون برای کودکان زیر 4 سال انجام می‌گیرد.
رئیس هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی از نوبت‌دهی به کودکان برای کاشت حلزون یاد و تاکید کرد: «مشکل نوبت برای کاشت حلزون شنوایی نداریم ولی ممکن است نوبت برخی از کودکان به دلیل نبود شرایط مساعد جسمانی با تاخیر همراه شود و مرکز کاشت حلزون به آنها اعلام کند که مثلاً به دلیل عفونت گوش ممکن است عمل شما 4 ماه با تاخیر همراه باشد.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد