بریتانیا خواستار نظام جهانی پاداش برای ساخت آنتی‌بیوتیک‌های جدید شد
27 May 2016 ساعت: 22:5



بریتانیا خواستار ایجاد یک برنامه جهانی پاداش برای شرکت‌های دارویی جهت ساخت آنتی‌بیوتیک‌های جدید شده و همچنین تعهد داده است که مصرف آنتی‌بیوتیک در این کشور را کاهش دهد.
به گزارش رویترز بررسی جدیدی که دولت بریتانیا انجام داده و هفته گذشته منتشر شد، بیان می‌کند که شرکت‌های داروسازی ملزم به پذیرش پرداخت یا ایفای نقش در مسابقه ضروری برای یافتن داروهای ضد میکروبی تازه برای مبارزه با تهدید جهانی عفونت‌های ابر میکروبی مقاوم به دارو هستند.

جیم اونیل، اقتصاددان و رئیس سابق شرکت گلدمن ساکس که این مطالعه را سرپرستی کرده گفت: «باید پاداشی بین یک تا یک و نیم میلیارد دلار برای هر داروی ضد میکروبی موفقی که بازار عرضه شود، پرداخت شود.»

به گفته دیوید کامرون نخست‌وزیر بریتانیا در روز جمعه ۲۷ مه در نشست گروه هفت، این کشور برای ایجاد نظامی جهت عرضه آنتی‌بیوتیک‌های جدید به بازار و در دسترس قرار دادن آنها برای همه افراد نیازمند، با متخصصان مالی و بهداشتی در سراسر جهان همکاری خواهد کرد.

دولت بریتانیا طی یک بیانیه اعلام کرد که همراه با جامعه بین‌المللی به دنبال راهی برای تامین این پاداش‌ها از جمله با استفاده از بودجه بخش خصوصی است.

اونیل تخمین زده که مقاومت آنتی‌بیوتیکی در صورت عدم کنترل، می‌تواند تا سال ۲۰۵۰ موجب مرگ سالانه ده میلیون نفر و هزینه‌ای بالغ بر صد تریلیون دلار شود.

بریتانیا ۵۰ میلیون پوند (۷۴ میلیون دلار) اعتبار برای تشکیل یک صندوق نوآوری جهانی جهت کمک به ساخت داروهای ضد میکروبی، ابزارهای تشخیصی و واکسن‌های جدید اختصاص داده است.

همچنین دولت این کشور اعلام کرده که به دنبال نصف کردن تجویز آنتی‌بیوتیک‌های غیرضروری توسط پزشکان تا سال ۲۰۲۰ است و استفاده از آنتی‌بیوتیک در دام‌ها و ماهی‌های پرورشی برای خوراک را محدود خواهد کرد.
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد