عمل جراحی برای سرطان ریه در بیماران سالمند ارزشمند است
7 May 2016 ساعت: 00:5



یک پژوهش تازه نشان می‌دهد که بیماران سالمند مبتلا به سرطان ریه که تحت عمل جراحی قرارگرفته‌اند، برای مدت بیشتری زنده می‌مانند.
به گزارش هلث دی دکتر فلیکس فرناندز از کلینیک اموری در آتلانتا و سرپرست این پژوهش گفت: «این میزان بقا در بیماران سالمندی که برای درمان جراحی انتخاب شدند، بیشتر از حد انتظار و قابل‌توجه است؛ به‌ویژه با در نظر گرفتن آنکه انتظار داریم با بالا رفتن سن افراد، شیوع سرطان ریه افزایش یابد و بیماران بیشتری در سنین پیری نجات پیدا کنند.»

بر اساس آمار انجمن سرطان آمریکا، میانگین سن بیماران مبتلا به سرطان ریه در این کشور در زمان تشخیص ۷۰ سال است. حدود ۱۷ درصد از تمام بیمارانی که دارای سرطان ریه تشخیص داده می‌شوند، حداقل پنج سال به زندگی خود می‌دهند.

پژوهشگران در این مطالعه، داده‌های ده‌ها هزار بیمار ۶۵ ساله به بالا را که بین سال‌های ۲۰۰۲ و ۲۰۱۲ جراحی سرطان ریه در آمریکا انجام دادند، ارزیابی کردند. متوسط زمان بقای پس از عمل جراحی برای سرطان ریه در مراحل اولیه، ۶٫۷ سال بود که حدود دو سال طولانی‌تر از میزان بقای معیار پنج‌ساله است.

همچنین این تحلیل و بررسی نشان داد که ۳۰ درصد از بیماران مرحله سوم و ۲۷ درصد از بیماران مرحله چهارم سرطان ریه که سالمند هستند و جراحی انجام دادند، این میزان بقای پنج‌ساله را داشتند.

این یافته‌ها اطلاعات بیشتری درباره بقای پس از جراحی فراهم کردند که برای بیماران بااهمیت است و می‌توانند در انتخاب روش‌های درمانی مناسب برای بیماران موثر باشند.
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد