نوشیدن آب اضافی باعث کاهش دریافت قند، سدیم و چربی اشباع میشود
12 March 2016 ساعت: 17:3
12 March 2016 ساعت: 17:3
یک تحقیق جدید نشان میدهد که با افزایش مصرف آب، میتوان وزن را تنظیم کرد و دریافت قند، سدیم و چربی اشباع را کاهش داد.
به گزارش مدیکال نیوز تودی پژوهشگران برای بررسی بیشتر میزان آب دریافتی که امکان دارد شاخصهای سلامت را تحت تاثیر قرار دهد، از یک نمونه ملی معرف با بیش از ۱۸۳۰۰ بزرگسال در آمریکا بین سالهای ۲۰۰۵ و ۲۰۱۲ استفاده کردند.
آنها از شرکتکنندگان خواستند تا همه غذا و نوشیدنیهایی را که در ۲ روز مصرف کردند، ذکر کنند. سپس مقدار آب خالصی را که هر شرکتکننده به عنوان درصدی از آب مصرفی روزانه هم از غذاها و هم نوشیدنیها دریافت کرده است، محاسبه کردند.
با اینکه نوشیدنیهایی مثل چای سیاه، چای گیاهی و قهوه، به عنوان منابع آب خالص ارزیابی نمیشوند، محتوای آب آنها را نیز در کل محاسبات آب مصرفی به شمار آوردند.
شرکتکنندگان در هر روز، به طور میانگین حدود ۴٫۲ فنجان آب خالص نوشیدند که تنها بیش از ۳۰ درصد کل مصرف آب آنان را تشکیل میدهد.
متوسط انرژی دریافتی برای هر فرد، ۲۱۵۷ کالری بود که ۱۲۵ کالری آن از نوشیدنیهای شیرین شده با قند و ۴۳۲ کالری از غذاهای اختیاری مانند دسرها، شیرینی، تنقلات مخلوط و سایر غذاهایی که ضروری نیستند، تامین میشد.
نتایج این پژوهش نشان داد در کسانی که مصرف آب خالص خود را روزانه یک تا سه فنجان افزایش دادند، کل انرژی دریافتی آنها ۶۸ تا ۲۰۵ کالری و سدیم ۷۸ تا ۲۳۵ میلیگرم پایین آمده است.
همچنین نتایج دیگر نمایان کرد افرادی که دریافت آب خود را افزایش دادند، ۵ تا ۱۸ گرم قند و ۷ تا ۲۱ گرم کلسترول کمتر مصرف کردند.
این یافتهها حاکی از آن است که مداخلات و کمپینهای آموزشی جهانی درباره تغذیه باید تشکیل شوند تا مصرف آب خالص را به جای نوشیدنیهای کالری دار در میان جمعیتهای مختلف ترویج کنند.
آنها از شرکتکنندگان خواستند تا همه غذا و نوشیدنیهایی را که در ۲ روز مصرف کردند، ذکر کنند. سپس مقدار آب خالصی را که هر شرکتکننده به عنوان درصدی از آب مصرفی روزانه هم از غذاها و هم نوشیدنیها دریافت کرده است، محاسبه کردند.
با اینکه نوشیدنیهایی مثل چای سیاه، چای گیاهی و قهوه، به عنوان منابع آب خالص ارزیابی نمیشوند، محتوای آب آنها را نیز در کل محاسبات آب مصرفی به شمار آوردند.
شرکتکنندگان در هر روز، به طور میانگین حدود ۴٫۲ فنجان آب خالص نوشیدند که تنها بیش از ۳۰ درصد کل مصرف آب آنان را تشکیل میدهد.
متوسط انرژی دریافتی برای هر فرد، ۲۱۵۷ کالری بود که ۱۲۵ کالری آن از نوشیدنیهای شیرین شده با قند و ۴۳۲ کالری از غذاهای اختیاری مانند دسرها، شیرینی، تنقلات مخلوط و سایر غذاهایی که ضروری نیستند، تامین میشد.
نتایج این پژوهش نشان داد در کسانی که مصرف آب خالص خود را روزانه یک تا سه فنجان افزایش دادند، کل انرژی دریافتی آنها ۶۸ تا ۲۰۵ کالری و سدیم ۷۸ تا ۲۳۵ میلیگرم پایین آمده است.
همچنین نتایج دیگر نمایان کرد افرادی که دریافت آب خود را افزایش دادند، ۵ تا ۱۸ گرم قند و ۷ تا ۲۱ گرم کلسترول کمتر مصرف کردند.
این یافتهها حاکی از آن است که مداخلات و کمپینهای آموزشی جهانی درباره تغذیه باید تشکیل شوند تا مصرف آب خالص را به جای نوشیدنیهای کالری دار در میان جمعیتهای مختلف ترویج کنند.
برچسب ها
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد