گیاهخواران ممکن است بیشتر عمر کنند
13 February 2016 ساعت: 01:2
13 February 2016 ساعت: 01:2
نتایج تحقیقی که در ژورنال پزشکی جاما منتشرشده و کالج ادونتیستهای روز هفتم در دانشگاه لوما لیندا در کالیفرنیا آن را به انجام رسانده است، نشان میدهد یکی از دلایل انتخاب گیاهخواری میتواند افزایش طول عمر باشد.
به گزارش یاهو نیوز بر اساس یافتههای این پژوه شواهد حاکی از آن است که الگوهای رژیمهای غذایی گیاهی میتوانند با کاهش میزان مرگ مرتبط باشند، هر چند که این بررسی رابطه سببی را کاملا ثابت نمیکند.
پژوهشگران در این تحقیق به بررسی میزان مرگ بین 73 به بررسی هزار و 308 زن و مرد پرداختند. آنان همچنین در فاصله سالهای 2002 تا 2007 پنج الگوی رژیم غذایی را بررسی کردند: غیر گیاهخواران، گیاهخوارانی که ماهی میخورند، نیمه گیاهخواران (کسانی که رژیم غذاییشان بر اساس گیاهان است، اما گهگاه گوشت میخورند) ، گیاهخوارانی که شیر و تخممرغ میخورند و گیاهخواران مطلق.
نتایج این بررسی نشان داد که در دوره موردنظر، میزان مرگ برای گیاهخواران در مقایسه با غیرگیاهخوارن 12 درصد و برای گیاهخواران مطلق 15 درصد کاهش داشته است.
در گیاهخوارانی که ماهی هم میخوردند، کاهش 19 درصدی مرگ در مقایسه با غیرگیاهخواران مشاهده شد. درحالیکه در گیاهخوارانی که از شیر و تخممرغ هم استفاده میکردند، در مقایسه با غیرگیاهخواران 9 درصد کاهش مرگ و میر ایجاد شده بود. نیمهگیاهخواران در دوران مطالعه در مقایسه با گوشتخواران 8 درصد کاهش مرگ و میر داشتند.
مطابق این مطالعه برخی از مواد غذایی همچون میوهها، آجیلها، سالادهای سبز و رژیمهای مدیترانهای، رژیمهای بر اساس گیاهان و رژیم گیاهخوارای با کاهش مرگومیر مرتبط بودند در
حالیکه سایر موادغذایی همچون گوشت، تخممرغ و رژیمهای غذایی کمکربوهیدرات بر اساس مواد حیوانی ممکن است اثرات معکوسی داشته باشد.
پژوهشهای پیشین نشان دادهاند که رژیمهای گیاهخواری میتواند به کاهش فشار خون، بهبود خلقوخو، کاهش بیماریهای قلبی، سرطان، دیابت و ابتلای کمتر به اضافهوزن منجر شوند.
پژوهشگران در این تحقیق به بررسی میزان مرگ بین 73 به بررسی هزار و 308 زن و مرد پرداختند. آنان همچنین در فاصله سالهای 2002 تا 2007 پنج الگوی رژیم غذایی را بررسی کردند: غیر گیاهخواران، گیاهخوارانی که ماهی میخورند، نیمه گیاهخواران (کسانی که رژیم غذاییشان بر اساس گیاهان است، اما گهگاه گوشت میخورند) ، گیاهخوارانی که شیر و تخممرغ میخورند و گیاهخواران مطلق.
نتایج این بررسی نشان داد که در دوره موردنظر، میزان مرگ برای گیاهخواران در مقایسه با غیرگیاهخوارن 12 درصد و برای گیاهخواران مطلق 15 درصد کاهش داشته است.
در گیاهخوارانی که ماهی هم میخوردند، کاهش 19 درصدی مرگ در مقایسه با غیرگیاهخواران مشاهده شد. درحالیکه در گیاهخوارانی که از شیر و تخممرغ هم استفاده میکردند، در مقایسه با غیرگیاهخواران 9 درصد کاهش مرگ و میر ایجاد شده بود. نیمهگیاهخواران در دوران مطالعه در مقایسه با گوشتخواران 8 درصد کاهش مرگ و میر داشتند.
مطابق این مطالعه برخی از مواد غذایی همچون میوهها، آجیلها، سالادهای سبز و رژیمهای مدیترانهای، رژیمهای بر اساس گیاهان و رژیم گیاهخوارای با کاهش مرگومیر مرتبط بودند در
حالیکه سایر موادغذایی همچون گوشت، تخممرغ و رژیمهای غذایی کمکربوهیدرات بر اساس مواد حیوانی ممکن است اثرات معکوسی داشته باشد.
پژوهشهای پیشین نشان دادهاند که رژیمهای گیاهخواری میتواند به کاهش فشار خون، بهبود خلقوخو، کاهش بیماریهای قلبی، سرطان، دیابت و ابتلای کمتر به اضافهوزن منجر شوند.
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد