بزرگ‌ترین سمینار مستقل دانشجویی کشور هفته آینده برگزار می‌شود
7 April 2017 ساعت: 17:4



بیستمین سمینار دانشجویان داروسازی سراسر کشور از ۲۳ تا ۲۵ فروردین ماه سال جاری در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود. این رویداد، بزرگ‌ترین سمینار مستقل دانشجویی کشور است که دانشجویان خود تصمیم‌گیرنده و برگزارکننده اصلی آن هستند و با سابقه برگزاری بیست دوره مداوم، هم چنان به فعالیت خود در دو حوزه صنفی و علمی ادامه می‌دهد. مشابه این سمینار در هیچ‌یک از گروه‌های دانشجویان پزشکی و غیر پزشکی کشور برگزار نمی‌شود.
به گزارش خبرنگار سپیدآنلاین، محمد شریف‌زاده، رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه تهران، روز پنجشنبه در نشست خبری این سمینار گفت: سمینار دانشجویان داروسازی کشور به موضوعات مختلفی مانند آموزش و پژوهش داروسازی، ارائه خدمت داروسازی، خدمات صنفی داروسازی، پتانسیل ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان، انجام پایان‌نامه‌های محصول محور و ارتباط با مراکز رشد و تحقیقاتی کشور می‌پردازد.

شریف‌زاده که ریاست این سمینار را نیز بر عهده دارد، تاکید کرد: از دیگر ویژگی‌های متمایزکننده این سمینار حضور دو رابط علمی و صنفی از هر دانشکده داروسازی در کشور و فراگیر شدن این سمینار با این سازوکار می‌باشد به این صورت که پس از تشکیل دبیرخانه در دانشکده میزبان از هر یک از دانشکده‌های داروسازی سراسر کشور دو نفر از دانشجویان به عنوان رابط علمی و صنفی به دبیرخانه وقت سمینار معرفی می‌شود که به این ترتیب تعاملی سازنده بین دانشجویان داروسازی سراسر کشور برقرار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۱۰۰۰ دانشجو و استاد در این سمینار شرکت می‌کنند، گفت: همچنین ۲۵۰ فارغ التحصیل جهت شرکت در برنامه بازآموزی که در محل سمینار برگزار می‌شود حضور می‌یابند. در این سمینار از حضور آقای هاشمی، وزیر بهداشت، آقای دیناروند، ریاست سازمان غذا و دارو و اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران بهره‌مند می‌شویم.

شریف‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر برگزاری این سمینار در این دانشکده تمام تلاش خود را می‌کنیم تا پایان‌نامه‌های دانشجویی محصول محور شوند و پروپزال های تحقیقاتی وجود داشته باشد. شرایط برای این کار فراهم شده و از نظر شاخص‌های علمی پژوهشی این دانشکده در کشور وضعیت مناسب و مطلوبی دارد.

محمد مهدی مجاهدیان، دبیر بیستمین سمینار دانشجویان داروسازی کشور نیز گفت: این سمینار از سال ۷۳ هرساله در یکی از دانشکده‌های داروسازی کشور برگزار می‌شود.

او برگزاری چهار مدرسه فصلی برای دانشجویان داروسازی اقصی نقاط کشور و برگزاری تورهای بازدید از کارخانه‌های دارویی را از جمله فعالیت‌های دبیرخانه این سمینار عنوان کرد و گفت: همچنین دو شماره نشریه اختصاصی این سمینار با عنوان «نشریه ژنریک» منتشر شده که با همان دو شماره جزو ۱۰ نشریه برتر وزارت بهداشت قرار گرفتیم.

وی ادامه داد: همچنین دو کمیته در زمینه‌های آموزش داروسازی و حقوق و قوانین داروسازی در دبیرخانه سمینار تشکیل شده که نتایج فعالیت این کمیته‌ها در روزهای برگزاری سمینار اعلام خواهد شد.

دبیر بیستمین سمینار دانشجویان داروسازی کشور گفت: پنل های بیستمین سمینار دانشجویان داروسازی کشور در دو حیطه صنعت و بالینی برگزار می‌شود.

مجاهدیان افزود: ۹۰۳ خلاصه مقاله به زبان انگلیس به دبیرخانه بیستمین سمینار دانشجویان داروسازی کشور ارسال که از این تعداد ۴۷۰ خلاصه مقاله پذیرفته شد؛ ۴۰۰ مقاله در این سمینار به صورت پوستر و ۷۰ مقاله به صورت شفاهی ارائه خواهد شد.

وی اظهار داشت: مقاله‌ها در دو حیطه صنفی و آموزشی در محورهای گوناگون مانند فارماکوگنوزی، سم‌شناسی، مدیریت و اقتصاد دارو و حقوق و قوانین در داروسازی است.

وی، برگزاری برنامه بازآموزی برای یکصد دانش آموخته داروسازی و برگزاری نمایشگاه آثار فرهنگی دانشجویان داروسازی سراسر کشور را از دیگر برنامه‌های بیستمین سمینار دانشجویان داروسازی کشور عنوان کرد و گفت: همچنین پنل های نظام دارویی ایران، آینده شغلی و تحلیل صنعت دارویی ایران برگزار می‌شود. علاوه براین چندکارگاه آموزشی از جمله کارگاه مقررات ثبت دارو در ایران، بازاریابی در داروسازی و سمیت داروهای گیاهی برگزار خواهد شد.

سمینار دانشجویان داروسازی سراسر کشور (Iranian Pharmacy Students Seminar) یا به اختصار IPSS امسال به میزبانی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود. ایده برگزاری این سمینار برای نخستین بار توسط انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده داروسازی تبریز در سال ۱۳۷۲ مطرح شد که پس از هماهنگی‌های لازم با وزیر وقت، جناب آقای دکتر مرندی رسماً برگزاری اولین دوره سمینار دانشجویان داروسازی کشور به میزبانی دانشکده داروسازی تبریز اعلام گردید.

طبق اساسنامه سمینار دانشجویان داروسازی سراسر کشور، برگزار کننده سمینار، تشکل انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده میزبان است و در دانشکده‌هایی که تشکل انجمن اسلامی دانشجویان موجود نیست، وظیفه برگزاری سمینار بر عهده تشکل‌های پژوهشی دانشجویی آن دانشکده می‌باشد. پس از تشکیل دبیرخانه در دانشکده میزبان، از هر یک از دانشکده‌های داروسازی سراسر کشور، دو نفر از دانشجویان به عنوان رابط علمی و صنفی به دبیرخانه وقت سمینار معرفی می‌شوند که بدین ترتیب تعاملی سازنده بین دانشجویان داروسازی سراسر کشور برقرار می‌شود.
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد