محققان میگویند:
یک مطالعه جدید نشان میدهد مردانی که مقدار زیادی گوشت قرمز مصرف میکنند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری التهاب روده قرار میگیرند.
ارتباط مصرف گوشت قرمز و اختلال روده در مردان
12 January 2017 ساعت: 12:1
12 January 2017 ساعت: 12:1
یک مطالعه جدید نشان میدهد مردانی که مقدار زیادی گوشت قرمز مصرف میکنند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری التهاب روده قرار میگیرند.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از مهر، این اختلال که به نام دیورتیکولیت شناخته شده است، باعث درد شدید شکم، تهوع و یبوست می شود و می تواند منجر به عوارضی مانند پارگی یا انسداد در روده بزرگ شود.
مطالعه جدید نشان می دهد در مقایسه با مردانی که گوشت قرمز را به میزان حداقل مصرف می کنند، در مردانی که بیشترین مقدار از آن را می خورند، خطر ابتلا به دیورتیکولیت ۵۸درصد بیشتر است.
محقق ارشد دکتر اندرو چان، متخصص گوارش در بیمارستان عمومی ماساچوست در بوستون، تاکید کرد که این یافته ها یک رابطه علت و معلولی را ثابت نمی کند. از سوی دیگر، او گفت در حال حاضر دلایلی وجود دارد که ما را وادار می کند در مورد کاهش مصرف گوشت قرمز بیشتر بیاندیشیم چرا که مصرف بالای آن با خطر زیاد بیماری های قلبی و سرطان های خاص همراه است.
با افزایش سن افراد، کیسه های کوچکی در جدار روده بزرگ ایجاد می شود؛ اما این کیسه ها برای اکثر افراد هیچ مشکلی به وجود نمی آورد و تنها حدود ۵درصد آنها، دیورتیکولیت هستند که در آن، کیسه ها آلوده یا ملتهب می شوند.
یافته های جدید مبتنی بر یک مطالعه طولانی مدت بر بیش از ۴۶هزار متخصص سلامت مرد بود. در طول ۲۶سال، ۷۶۴مرد مبتلا به این بیماری روده ای شدند. خطر در میان مردانی که بالاترین مصرف گوشت قرمز را داشتند بیشتر بود. آنها در مقابل کسانی که کمترین میزان مصرف گوشت را داشتند ۵۸درصد بیشتر مبتلا به این بیماری تشخیص داده شدند.
در مردانی که به طور متوسط بیش از ۱۲وعده گوشت قرمز در هفته میخوردند، خطر ابتلا به دیورتیکولیت ۵۸درصد بیشتر از بقیه بود. در حالی که کسانی که بهطور متوسط کمی بیش از یک وعده در هفته گوشت قرمز مصرف می کردند، این خطر در کمترین میزان بود.
مطالعه جدید نشان می دهد در مقایسه با مردانی که گوشت قرمز را به میزان حداقل مصرف می کنند، در مردانی که بیشترین مقدار از آن را می خورند، خطر ابتلا به دیورتیکولیت ۵۸درصد بیشتر است.
محقق ارشد دکتر اندرو چان، متخصص گوارش در بیمارستان عمومی ماساچوست در بوستون، تاکید کرد که این یافته ها یک رابطه علت و معلولی را ثابت نمی کند. از سوی دیگر، او گفت در حال حاضر دلایلی وجود دارد که ما را وادار می کند در مورد کاهش مصرف گوشت قرمز بیشتر بیاندیشیم چرا که مصرف بالای آن با خطر زیاد بیماری های قلبی و سرطان های خاص همراه است.
با افزایش سن افراد، کیسه های کوچکی در جدار روده بزرگ ایجاد می شود؛ اما این کیسه ها برای اکثر افراد هیچ مشکلی به وجود نمی آورد و تنها حدود ۵درصد آنها، دیورتیکولیت هستند که در آن، کیسه ها آلوده یا ملتهب می شوند.
یافته های جدید مبتنی بر یک مطالعه طولانی مدت بر بیش از ۴۶هزار متخصص سلامت مرد بود. در طول ۲۶سال، ۷۶۴مرد مبتلا به این بیماری روده ای شدند. خطر در میان مردانی که بالاترین مصرف گوشت قرمز را داشتند بیشتر بود. آنها در مقابل کسانی که کمترین میزان مصرف گوشت را داشتند ۵۸درصد بیشتر مبتلا به این بیماری تشخیص داده شدند.
در مردانی که به طور متوسط بیش از ۱۲وعده گوشت قرمز در هفته میخوردند، خطر ابتلا به دیورتیکولیت ۵۸درصد بیشتر از بقیه بود. در حالی که کسانی که بهطور متوسط کمی بیش از یک وعده در هفته گوشت قرمز مصرف می کردند، این خطر در کمترین میزان بود.
برچسب ها
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد