وزیر بهداشت با اشاره به محرومیت‌های استان البرز و درآمد بالای تامین اجتماعی در این استان:
یک بیمارستان مانند میلاد در کرج بسازید
23 July 2016 ساعت: 12:7



وزیر بهداشت گفت: «استان البرز، هم کارگری است و هم تولیدی. غایب بزرگ در این منطقه، سازمان تامین اجتماعی است. ممکن است از دست من هم دلخور شوند ولی درآمد این سازمان در این استان کم نیست. ما انتظار داریم یک بیمارستان شبیه بیمارستان میلاد در این استان هم داشته باشند.»
به گزارش سپیدآنلاین، سیدحسن هاشمی در مراسم افتتاح 720 تخت بیمارستانی و چندین طرح بهداشتی، درمانی و آموزشی در استان البرز گفت: «استان البرز از استان‌های مهم ایران است و چون در حاشیه تهران واقع شده، به آن ظلم شده است. چرا که توجه به پایتخت، معمولا باعث بی‌توجهی به شهرهای همجوار آن می‌شود.» وی به اشاره به وضعیت نامساعد درمانی در استان گفت: «البرز از نظر وضع سلامت پابه‌پای استان‌های جنوبی و سیستان و بلوچستان بود. در بازدید اولیه‌ای که من از این استان داشتم، بیمارانی را دیدم که به دلیل نبود تخت، روی زمین خوابیده بودند و دستگاه‌هایی که نوزاد در آن نگاه می‌داشتند، با 6 یا 7 نوزاد کار می‌کردند.» وزیر بهداشت کارنامه استان البرز در دو سال اخیر را «بی‌نظیر» خواند و یادآور شد: «تعداد تخت‌هایی که ما تا پایان امسال تحویل می‌دهیم، به اندازه کل تعداد تخت‌هایی است که در هر سال در سراسر کشور تحویل می‌شده است.»
وی در ادامه خاطرنشان کرد: «بعضی‌ها در مواجهه با پیشرفت‌ها، فقط نق می‌زنند. حتی خداوند متعال هم با اینکه خودش اینها را خلق کرده، از دست اینها خسته است. اینها به خدا هم اشکال می‌کنند.» هاشمی ادامه داد: «آن چیزی که مهم است، کار و خدمت صادقانه است. جامعه پزشکی فارغ از همه حاشیه‌ها مشغول کارند و استان البرز، یکی از کارنامه‌های موفق ما است.» وی با نام بردن از طرح‌های بهداشتی درمانی و آموزشی که امروز افتتاح می‌شود، تصریح کرد: «رئیس‌جمهور به شما سلام رساندند و گفتند یک روز تاخیر هم برای افتتاح این طرح‌ها دیر است. این طرح‌ها را افتتاح کنید و برای سفر ریاست جمهوری باقی نگذارید.»
وزیر بهداشت در ادامه سخنان خود، با بیان اوضاع آشفته استان البرز در بخش درمان، گفت: «در بازدید اولیه من از این استان، به ازای هر هزار نفر، 0.6 تخت وجود داشت که این میزان الان حدود 0.7 یا 0.8 است. متوسط کشور 1.6 و متوسط منطقه 2.5 است. حل این مشکل، نیازمند این است که مجلس و مسئولین همراهی کنند. یا راه حل ارائه دهند یا اجازه بدهند که راه‌حل‌های ما که مبتنی بر تجربه و دانش بشری است پیاده شود. راه‌حل ما هم این است که بخش خصوصی حاضر باشد و ما خرید خدمت کنیم.» وزیر بهداشت با بیان اینکه باید بیمه‌ها را تقویت کنیم و اگر می‌توانیم منابعی در اختیارشان قرار دهیم، مضایقه نکنیم، اظهار داشت:‌ «طرح تحول سلامت نزدیک به 11 میلیون نفر انسان را بیمه کرد که در دنیا بی‌سابقه است و از باین جهت رئیس سازمان جهانی بهداشت به ما تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که حلقه‌های این طرح کامل شده و الگویی برای بقیه کشور ها هم باشد.»
سیدحسن هاشمی در بخش دیگری از صحبت‌هایش، خطاب به منتقدان خود گفت: «بعضی‌ها برای اینکه این کارها را کم ارزش کنند، دائم اعداد را بازگو می‌کنند. اعدادی که روی کاغذ آورده می‌شود ولی واقعی نیستند. چون هیچ‌وقت تخصیص داده نمی‌شود و وقتی هم که تخصیص داده می‌شود، به دست ما نمی‌رسد. بنابراین کار را بی‌ارزش می‌کنند.» وی افزود: «پولی که به دست ما می‌رسد از طریق همین یک درصد مالیات بر ارزش افزوده است که مردم با نیت درمان پرداخت می‌کنند. پول دیگری هم که می‌تواند جزو منابع ما باشد، وابسته به نفت است که با مشکلاتی که وجود دارد و کاهش قیمت جهانی نفت، پولی از این طریق عاید ما نشده است. بنابراین با این حرف‌ها همه را و حتی همکاران ما را تحریک می‌کنند.»
هاشمی اضافه کرد: «باور کنید چه از جامعه پزشکی و چه گروه علوم پزشکی مانند پیراپزشکان و پرستاران یک سال است که وارد طرح حول سلامت شده‌اند که هنوز ریالی پول نگرفته‌اند. به این دلیل که بیمه‌ها بدهی‌های خودشان را به موقع به مراکز درمانی پرداخت نکرده‌اند و تاخیر پرداخت برخی از آنها به یک سال رسیده است.»
وزیر بهداشت در ادامه صحبت‌هایش گفت: «به کسانی که بنای آنها به مخالف‌خوانی است می‌گویم کسی که امروز مردم را مایوس کند، به مردم خدمتی نکرده است.» وی افزود: «مردم نیازمند کار هستند. از شعار و حرف و درگیری و مسائل سیاسی به شدت خسته‌ و نیازمند آرامش هستند.»
هاشمی افزود: ‌«یک نکته بسیار مهم این است که این استان، هم کارگری است و هم تولیدی. غایب بزرگ در این منطقه، سازمان تامین اجتماعی است. ممکن است از دست من هم دلخور شوند ولی درآمد این سازمان در این استان کم نیست. ما انتظار داریم یک بیمارستان شبیه بیمارستان میلاد در این استان هم داشته باشند. همه انتظار نداشته باشند وزارت بهداشت این بار را به تنهایی به دوش بکشد. واقعا همه دستگاه‌ها به میدان بیایند.»
هاشمی در پایان سخنانش در مراسم افتتاح طرح‌های بهداشتی درمانی در استان البرز، تاکید کرد: «بعضی‌ها می‌گویند حمایت می‌کنیم. اما در مقام عمل نگاه می‌کنند تا کارها انجام شود و در نهایت می‌گویند دستت درد نکند. این که حمایت نیست. معنی حمایت چه برای دولت چه مجلس و چه برای ما در وزات بهداشت این است که وقتی خواستیم بیفتیم، دستمان را بگیرید. البته حرف، زیاد است ولی چنین حمایتی کم دیده می‌شود. اما مردم استان البرز مسئولینشان را حمایت کردند و کار به این بزرگی را پیش بردند.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد