منابع مالی ارائه خدمت به حاشیه‌نشینان تامین شده است
25 May 2016 ساعت: 09:5



معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه در گفت‌وگو با سپیدآنلاین ضمن یادآوری ورود طرح تحول نظام سلامت به حاشیه شهر، گفت: «مناطقی وجود داشتند که علی‌رغم اینکه جمعیت بسیاری را در کشور به خصوص در بعضی استان‌های حاشیه مثل خراسان و ... به خود اختصاص می‌دادند، اما نه جزء شهر به حساب می‌آمدند و خدمات شهری دریافت می‌کردند و نه خدمات روستایی. درواقع به نوعی از اینجا مانده و از آنجا رانده شده بودند.»
احمد مجتهدی ادامه داد: «این جمعیت 11 میلیون نفری در سطح کشور شناسایی شد و با هماهنگی استانداری‌ها و شهرداری‌های مناطق سرشماری روی آنها انجام گرفت.»
وی با بیان اینکه در داخل وزارت بهداشت برای اینکه این افراد مشمول خدمات اولیه شوند، افرادی تحت عنوان مراقبین سلامت تربیت و وارد حاشیه شهر شدند، تصریح کرد: «آموزش‌های لازم به آنها داده و منابع ساختمانی و فیزیکی برای آنها خریداری شد. الان به جرات می‌توان گفت صددرصد افرادی که در حاشیه شهر زندگی می‌کنند، به خصوص در کلانشهرها از این خدمات اولیه برخوردار هستند.»
مجتهدی با اشاره به اینکه قرار بود این طرح به شهرهای زیر 50 هزار نفر و بعد شهرهای بالای 50 هزار تا 500 هزار نفر جمعیت و کلانشهرهابسط پیدا کند، خاطرنشان کرد: «امسال آخرین سالی است که استان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی تعهد کردند که خدمات فعال مراقبت‌های بهداشتی اولیه را بر حسب نظام عدالت و نظام کیفیت برای تمام خانوارهای ایرانی ارتقا دهند. این طرح در چندین استان انجام گرفته است و مابقی استان‌ها در حال اجرای کار هستند. منابع مالی این طرح تقریبا تامین شده است و آنچه ارزشمند است این است که از نظر منابع مالی، مجلس پیگیری‌های لازم را انجام داده و گروه‌های نظارتی در سطح کشور مشغول ارائه خدمت هستند. خود وزارتخانه نیز متعهد شده به نسبت پولی که دریافت کرده، عملکرد خوبی هم نشان دهد.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد