قبح اتفاق بیمارستان خمینی‌شهر نباید از بین برود
17 January 2016 ساعت: 18:1



قائم‌مقام وزیر بهداشت در گفت‌وگو با سپیدآنلاین ضمن یادآوری حادثه تلخ کشیده شدن بخیه از بیمار 4 ساله، می‌گوید: «بعضی پدیده‌ها رخ می‌دهد، درحالی که بیش از اندازه به آن توجه می‌شود. هر روز 1600 پرونده نزاع در پزشکی قانونی ثبت می‌شود که ممکن است یک صدم یا یک هزارم آن در بیمارستان رخ دهد، اما این مساله انعکاس وسیعی پیدا می‌کند.»
ایرج حریرچی البته بخشی از این فرایند را ناشی از ضعف خود می‌داند و باقی آن‌را به گردن رسانه‌ها می‌اندازد. وی با تاکید تمام، کشیده شدن بخیه را یک اتفاق نادر می‌داند و تصریح می‌کند: «اما اینکه بیماری به سیستم بهداشتی درمانی مراجعه کند و درمان نگیرد، محتمل است که آنهم بعد از طرح تحول، به حداقل رسیده است.» حریرچی با بیان اینکه قبح اتفاق بیمارستان خمینی‌شهر را نباید از بین برد، خاطرنشان می‌کند: «پرونده این پرستار و پزشک از 3 مسیر درحال پیگیری است و اولین حکم در این خصوص را سازمان نظام پزشکی صادر کرد. درواقع اینکه کسی به خاطر پول درمان نگیرد، خط قرمز ماست.»
قائم‌مقام وزیر بهداشت درخصوص راهکار رایگان شدن درمان بیماران حوادث غیرترافیکی، اجرای این طرح بزرگ را منوط به تامین منابع آن می‌داند و می‌گوید: «امروز منبع درمان رایگان سوانح ترافیکی از مسیر بیمه شخص ثالث تامین می‌شود. اما آیا واقعا منطقی است که بخشی از درآمد عمومی کشور را مصروف نزاع بین دو نفر یا شخصی که دچار بی‌احتیاطی شده است، بکنیم؟» حریرچی با بیان اینکه سازوکار درمان این حوادث دارای نوعی تقسیم‌بندی است، تصریح می‌گوید: «در مورد حوادث شغلی، کارفرما مکلف است که اقدامات پیشگیرانه را انجام دهد تا اگر آسیبی وارد شد، هزینه‌ها را تامین کند. اما اینکه اقدامات پیشگیرانه انجام نشود و هر حادثه‌ای رخ داد از پول بیت‌المال صرف شود، درست نیست. اگر هم منبع وجود داشته باشد شاید بتوان جای بهتری از آن استفاده کرد.»
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد