با حرکت جامعه به سمت میانسالی، چاره‌ای جز افزایش مراکز درمانی نداریم
30 December 2015 ساعت: 17:12



حمایت‌های مالی خیرین سلامت یکی از پتانسیل‌های خوب به منظور جبران بخشی از کمبودهای اعتباری نظام بهداشت و درمان ایران است. کمااینکه وزیر بهداشت و معاون مشارکت‌های مردمی او نیز به خوبی به اهمیت این پتانسیل واقف بوده و در جلسات گوناگون با خیرین، به نقش آنها اشاره کرده‌اند.
به گزارش سپید آنلاین، قائم مقام وزیر بهداشت در امور مشارکت‌های اجتماعی، سازمان‌های مردم نهاد و خیرین حوزه سلامت با بیان اینکه جامعه و کشور به سمت میانسالی و سالمندی حرکت می‌کند به ضرورت افزایش مراکز بهداشتی و درمانی، اشاره کرد و البته بار مالی این افزایش مراکز را به دوش خیرین انداخت. محمدهادی ایازی با بیان اینکه مردم ایران نشان داده‌اند که در امور خیریه، مشارکت قابل توجهی دارند، گفت: «در زمانی که کشور با کمبود فضای آموزشی روبرو بود، مردم ما این کمبودها را برطرف کردند و امروز که با کمبود فضاهای بهداشتی و درمانی روبرو هستیم، بار دیگر مردم در این حوزه پیشگام خواهند بود.» وی با بیان اینکه عدم حمایت‌های لازم از زیرساخت‌های حوزه سلامت باعث شده تا وضعیت نامناسبی را به لحاظ کمبود مراکز درمانی شاهد باشیم، بر لزوم جبران عقب ماندگی‌های بهداشتی و درمانی با مشارکت خیرین تاکید کرد.
ایازی به وجود 267 بیمارستان نیمه‌تمام در کشور اشاره و تصریح کرد: «اگر بنا باشد با اعتبارات دولتی، این پروژه‌ها به اتمام برسد، به 25 سال زمان نیاز است. بنابراین راه برون‌رفت از این مشکل، حضور و مشارکت مردم در این حوزه است.»
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد