بیشتر شکایات از بیمارستان‌ها در زمینه «کدسازی» است
27 December 2015 ساعت: 18:12



دبیر ستاد نظارت‌بر تعرفه‌ها هجمه‌های اخیر درخصوص کدسازی در بیمارستان‌ها را ناشی از شیطنت‌های رسانه‌ای می‌داند و قویا وقوع این عمل ناپسند را تکذیب می‌کند.
ایرج خسرونیا در گفت‌وگو با خبرنگار سپیدآنلاین می‌گوید: «مورد شکایت اکثر پرونده‌های ما درخصوص کدسازی است. اما وقتی پرونده بررسی می‌شود، به این نتیجه می‌رسیم که مبلغی اضافه‌تر دریافت نشده و اگر هم شده، درنهایت مابه‌التفاوت آن 10 هزار تومان بوده است.» وی تصریح می‌کند: «اگر هم موارد مشابه با کدسازی اتفاق بیفتد، تنها ناشی از برخی اشتباهات در حسابداری و نوع حساب‌های انجام شده است که درصورت احراز، به بیمارستان تذکر داده می‌شود و اگر مورد توجه قرار نگیرد، پرونده به سازمان نظام پزشکی منتقل می‌شود. لذا به این شکل نیست که برخی بیمارستان‌ها به دلخواه ارقام مورد نظر خود را دریافت کنند.» خسرونیا توضیح می‌دهد: «زمان‌بندی تمام مولفه‌های فرایند درمان دارای یک تعریف مشخص است و حتی زمان بیهوشی را هم که شما مطرح کرده بودید، توسط جراح تعیین می‌شود نه متخصص بیهوشی که بخواهد پول بیشتری دریافت کند.»
خسرونیا می‌گوید: «3 نفر از وزارت بهداشت، یک نماینده نظام پزشکی، روسای 3 دانشگاه و گاهی معاونین وزارت بهداشت پرونده‌های مشکوک را بررسی می‌کنند و اگر بیمارستانی واقعا دچار تخلف شده باشد، در نظام پزشکی جریمه می‌شود.» وی ادامه می‌دهد: «در مواردی هم که ما نتوانیم این مساله را تشخیص دهیم، به بخش کارشناسی سازمان نظام پزشکی ارجاع می‌دهیم. کمسیون 1690 نیز متشکل از گروهی است که هر شب و هر روز در بیمارستان‌های مختلف حضور دارند و به صورت تصادفی پرونده‌های مشکوک به تخلف را مورد بازرسی قرار می‌دهند و در هیات بررسی می‌کنند.»
خسرونیا نیز ضمن اشاره به تفاوت درجه‌بندی بیمارستان‌ها، می‌گوید: «حتی در بخش دولتی برخی بیمارستان‌ها 2k و برخی 1k هستند و این مساله تایید شده ازسوی هیات وزیران و هیات دولت است. مثلا پزشکی که در بیمارستان میلاد مشغول به کار است، دوبرابر همکارش در بیمارستان لبافی نژاد درآمد دارد. بنابراین علت اختلاف در اینجاست و هیچ بیمارستانی اجازه ندارد اضافه بر تعرفه پول بگیرد.»
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد