رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای ایران:
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای ایران گفت: با توجه به ارزیابیهای انجام شده حدود ۲۸ درصد بیماران بستری در بیمارستان از سوتغذیه رنج میبرند، در شرایط فعلی کشور و شیوع بیماری کرونا اگر افراد در بخش های مراقبت ویژه و تغذیه دچار مشکل باشند مسائل بیشتری در خصوص مقابله با بیماری کرونا دارند یعنی تغذیه مناسب سبب تقویت سیستم ایمنی و کارایی بهتره اعضای مختلف بدن می شود.
۲۸ درصد بیماران بستری در بیمارستان از سوءتغذیه رنج میبرند
2 April 2020 ساعت: 19:4
2 April 2020 ساعت: 19:4
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای ایران گفت: با توجه به ارزیابیهای انجام شده حدود ۲۸ درصد بیماران بستری در بیمارستان از سوتغذیه رنج میبرند، در شرایط فعلی کشور و شیوع بیماری کرونا اگر افراد در بخش های مراقبت ویژه و تغذیه دچار مشکل باشند مسائل بیشتری در خصوص مقابله با بیماری کرونا دارند یعنی تغذیه مناسب سبب تقویت سیستم ایمنی و کارایی بهتره اعضای مختلف بدن می شود.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، جلال الدین میرزای رزاز با اشاره به تاثیر تغذیه بر بیماران مبتلا به کووید ۱۹ اظهار کرد: در شرایط عادی درصدی از بیماران بستری در بیمارستان ها و مراکز درمانی کشور دچار سوء تغذیه هستند به طوری که بر اساس بررسی های انجام گرفته بین ۲۴ تا ۲۸ درصد بیماران از این موضوع رنج می برند.
وی افزود: یکی از اقدامات مهم در بیمارستان ها در کنار درمان بیماران رفع مسئله سو تغذیه آنهاست زیرا اگر مراجعه کنندگان به مراکز درمانی از نظر تغذیه مشکلی نداشته باشند مدت زمان بستری شدن آنها در بیمارستان کاهش پیدا میکند و هزینههای درمان کمتری بر خانوادهها و حوزه سلامت تحمیل میشود.
رئیس انستیتو تحقیقاتی و صنایع غذایی کشور با اشاره به اینکه کاهش مدت زمان بستری بیماران در بیمارستان ها از لحاظ روحی و روانی بسیار موثر است ادامه داد: یکی از موضوعات مطرح شده در این میان کاهش ابتلا به عفونت های بیمارستانی است.
رزاز در پایان گفت: در شرایط فعلی کشور و شیوع بیماری کرونا اگر افراد در بخش های مراقبت ویژه و تغذیه دچار مشکل باشند مسائل بیشتری در خصوص مقابله با بیماری کرونا دارند یعنی تغذیه مناسب سبب تقویت سیستم ایمنی و کارایی بهتره اعضای مختلف بدن می شود.
وی افزود: یکی از اقدامات مهم در بیمارستان ها در کنار درمان بیماران رفع مسئله سو تغذیه آنهاست زیرا اگر مراجعه کنندگان به مراکز درمانی از نظر تغذیه مشکلی نداشته باشند مدت زمان بستری شدن آنها در بیمارستان کاهش پیدا میکند و هزینههای درمان کمتری بر خانوادهها و حوزه سلامت تحمیل میشود.
رئیس انستیتو تحقیقاتی و صنایع غذایی کشور با اشاره به اینکه کاهش مدت زمان بستری بیماران در بیمارستان ها از لحاظ روحی و روانی بسیار موثر است ادامه داد: یکی از موضوعات مطرح شده در این میان کاهش ابتلا به عفونت های بیمارستانی است.
رزاز در پایان گفت: در شرایط فعلی کشور و شیوع بیماری کرونا اگر افراد در بخش های مراقبت ویژه و تغذیه دچار مشکل باشند مسائل بیشتری در خصوص مقابله با بیماری کرونا دارند یعنی تغذیه مناسب سبب تقویت سیستم ایمنی و کارایی بهتره اعضای مختلف بدن می شود.
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد