فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران:
تعطیلی ناوگان عمومی درون شهری تهران احتمالا فردا بررسی می‌شود
27 March 2020 ساعت: 19:3



فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: تعطیلی ناوگان عمومی درون شهری اعم از اتوبوسرانی و متروی تهران تا پایان تعطیلات به منظور کنترل بیماری کرونا به ستاد ملی کرونا پیشنهاد شد و به احتمال زیاد این موضوع فردا (شنبه) در این ستاد بررسی می‌شود.
به گزارش سپید، علیرضا زالی در گفت‌و‌گو با ایرنا اظهار داشت: این موضوع یکی از مصوبات اخیر جلسه شورای فرماندهی ستاد عملیات مدیریت کرونا در کلان شهر تهران بوده که به استاندار تهران هم اعلام شده است.

وی ادامه داد: براساس مصوبه این جلسه، مقرر شد در کنار تعطیلی امکان عمومی تهران اعم از بوستان ها، مراکز تفرجگاه ها و همچنین مراکز خرید غیرضروری و کسب و کار غیرضروری برای کنترل بیماری کرونا، این کار انجام شود.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلان شهر تهران یادآور شد: این موضوع پیش از این از شورای شهر تهران درخواست شده بود تا از فرصت تعطیلی که دولت برای کنترل بیماری در نظر گرفته، تعطیلی موقت ناوگان عمومی درون شهری انجام شود.

زالی تاکید کرد: ما هم درک می کنیم که این محدودیت ها مشکلات و سختی هایی برای مردم فراهم می کند اما ناچار به اعمال این محدودیت ها هستیم تا زودتر این بیماری را ریشه کن شود.

وی ادامه داد: نکته مهمی که نباید غفلت شود این است که هرچه این اقدامات قوی تر، بازدارنده تر، جدی تر و موثر تر انجام دهیم زودتر بر بیماری فائق می آییم و مردم هم زودتر به زندگی عادی خود برمی گردند.

رییس ستاد مقابله با کرونا در کلان شهر تهران خاطرنشان کرد: هرچه سطح مداخلات ما کافی نبوده و از عمق مدیریتی لازم برخوردار نباشد زمان درگیری با ویروس کرونا طولانی می شود و آثار اجتماعی و اقتصادی بدتری را به همراه دارد.

زالی افزود: به همین دلیل ما اصرار داریم در یک زمان کوتاه بتوانیم این بیماری را مهار کنیم. اگر بتوانیم در زمان کوتاه با اقداماتی مانند قرنطینه کردن مردم و کاهش تردد، گردش ویروس را در شهر متوقف کنیم در زمان کوتاهی هم بر بیماری فائق می آییم.

وی تصریح کرد: اگر مداخلات ما از کفایت لازم برخوردار نباشد، زمان خیلی طولانی مردم با این ویروس مواجه می شوند و اقدامات محدود کننده و بازدارنده می توانند آثار این بیماری را کاهش دهد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به تجربیات سایر کشورها اشاره کرد و گفت: کشورهای دیگر هم در زمان کوتاه، محدودیت هایی برای مردم ایجاد می کنند تا بر این ویروس غلبه پیدا کنند.

زالی با یادآوری اینکه هرچه سطح مداخلات کمتر باشد هم خطر ابتلا بیشتر می شود و هم خطر مهار آن طولانی تر می شود، اظهارداشت: هرچه اقدامات ما از حد سخت گیرانه کاهش پیدا کند این ویروس فرصت می یابد تا در شهر بیشتر در چرخش باشد و زمان بیماری افزایش می یابد.

وی افزود: میزان این اپیدمی در شهر بزرگی مانند تهران در تناسب با مداخلات بازدارنده در زمان کوتاه است.
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد