در مشهد صورت میگیرد
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از برگزاری رویداد نوآوردگاه مکملهای غذایی و گیاهی در مشهد خبر داد.
برگزاری رویداد نوآوری مکملهای غذایی و گیاهی
20 June 2018 ساعت: 20:6
20 June 2018 ساعت: 20:6
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از برگزاری رویداد نوآوردگاه مکملهای غذایی و گیاهی در مشهد خبر داد.
به گزارش سپیدآنلاین، قدیر رجبزاده با اشاره به برگزاری نوآوردگاه صنایع غذایی گفت: اولویتهای پذیرش ایدههای نوآورانه برای برنامه شتابدهی شامل مکملهای موثر در بهبود عملکرد مغز، مکملهای پروبیوتیک و پری بیوتیک، مکملهای کاهش وزن و کاربرد فناوریهای نوین در تهیه مکملهای غذایی و گیاهی است.
وی «نوآوردگاه» را رویدادی آموزشی- عملی برای آموزش راهاندازی کسب و کار بر پایه ایدههای نوآورانه به کارآفرینان جوان دانست و اظهار کرد: شرکتکنندگان در این رویداد با روشهای شبکهسازی، امکانسنجی ایده و طراحی مدل کسب و کار آشنا خواهند شد.
رجب زاده با اشاره به اهمیت این رویداد خاطرنشان کرد: با تغییر سبک زندگی مصرف مکملهای غذایی به منظور تکمیل رژیم غذایی برای حفظ سلامت افراد به شدت افزایش یافته است.
وی به پتانسیل بالای گیاهان دارویی بومی در ایران اشاره کرد و ادامه داد: از این رو ضرورت تلفیق فناوری با داراییهای بومی برای توسعه کسب و کارهای نوین و بازار مکملهای غذایی احساس میشود.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه بکارگیری فناوریهای نوین موفقیت تولیدکنندگان را در پی دارد، افزود: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با مشارکت یکی از شرکتهای مستقر در پارک فناوری پردیس اقدام به برگزاری رویداد نوآوردگاه به منظور راهاندازی کسبوکارهای نوپا در حوزه مکملهای غذایی و گیاهی کرده است.
به گفته وی پیشرویداد (سرنخ) این نوآوردگاه 17 مرداد و رویداد اصلی در 13 الی 16 شهریور ماه امسال در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار میشود. ایسنا
وی «نوآوردگاه» را رویدادی آموزشی- عملی برای آموزش راهاندازی کسب و کار بر پایه ایدههای نوآورانه به کارآفرینان جوان دانست و اظهار کرد: شرکتکنندگان در این رویداد با روشهای شبکهسازی، امکانسنجی ایده و طراحی مدل کسب و کار آشنا خواهند شد.
رجب زاده با اشاره به اهمیت این رویداد خاطرنشان کرد: با تغییر سبک زندگی مصرف مکملهای غذایی به منظور تکمیل رژیم غذایی برای حفظ سلامت افراد به شدت افزایش یافته است.
وی به پتانسیل بالای گیاهان دارویی بومی در ایران اشاره کرد و ادامه داد: از این رو ضرورت تلفیق فناوری با داراییهای بومی برای توسعه کسب و کارهای نوین و بازار مکملهای غذایی احساس میشود.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه بکارگیری فناوریهای نوین موفقیت تولیدکنندگان را در پی دارد، افزود: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با مشارکت یکی از شرکتهای مستقر در پارک فناوری پردیس اقدام به برگزاری رویداد نوآوردگاه به منظور راهاندازی کسبوکارهای نوپا در حوزه مکملهای غذایی و گیاهی کرده است.
به گفته وی پیشرویداد (سرنخ) این نوآوردگاه 17 مرداد و رویداد اصلی در 13 الی 16 شهریور ماه امسال در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار میشود. ایسنا
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد