هیات‌ امناهای دانشگاه‌های علوم پزشکی درگیر «بی‌اطلاعی» شده‌اند
9 June 2016 ساعت: 12:6



عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی کشور در گفت‌وگو با سپیدآنلاین گفت: «بنده با هیات امنایی شدن ستاد وزارت بهداشت موافق هستم چراکه کار را آسان می‌کند. اما انتقاد من به کل هیات امناها چه در ستاد و چه در دانشگاه است.»
حسین ملک‌افضلی ادامه داد: «به عقیده من هیات امنایی شدن ستاد وزارتخانه باعث می‌شود که امور آسان‌تر و سریع‌تر پیش برود و به خصوص پول‌ها و منابع ماندگارتر باشد. اما اگر کارکرد هیات امنا به این مفهومی که امروز وجود دارد، باشد، دیگر فرقی نمی‌کند که در دانشگاه مستقر باشد یا ستاد وزارتخانه. چراکه در هر دو مورد، استفاده‌ای که باید از هیات امنا شود، نمی‌شود.» وی با تاکیدبر اینکه امروز دانشگاه‌ها به طور کامل هیات امنایی شده‌اند و هیچ‌گونه وابستگی به وزارت بهداشت یا نظارت‌های آن ندارند، تصریح کرد: «مساله اینجاست که هیات امناهایی وجود دارند که آنطور که باید از اختیارات خود به شکل بهینه استفاده نکرده و وزارت بهداشت را مجبور به مداخله می‌کنند.»
ملک‌افضلی تصریح کرد: «هیات امنا از اعضایی تشکیل شده که با هم رایزنی می‌کنند و در این میان نظر جمع مهم است. اما اغلب اوقات به دلیل وجود برخی ملاحظات یا به تعبیر دیگر «بی‌اطلاعی»، نظری را که از طرف وزارتخانه می‌آید، باید تایید کنند. یعنی اگرچه این نقیصه به یک رویه تبدیل شده، اما رویه تعریف شده در هیات امنا نیست.» وی در پایان گفت: «اگر ما در ساختار و فرایند هیات امنا یک تجدید نظر کنیم نه‌تنها دانشگاه‌ها اصلاح می‌شوند بلکه وزارتخانه هم اصلاح می‌شود.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد