انتخاب مدیران نامناسب، علت شکست طرح تحول
28 May 2016 ساعت: 19:5



اسفند ماه سال 92 بود که ماده واحده تسری بند (ب) ماده ‌۲۰ قانون برنامه پنج‌ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران از سوی وزیر بهداشت به کارکنان ستاد مرکزی این وزارتخانه پیشنهاد و در شهریور سال 93 توسط شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد. حالا با تصویب این ماده واحده، چند ماهی می‌شود که زمزمه اداره هیات امنایی ستاد مرکزی وزارت بهداشت به گوش می‌رسد. طرحی که به نظر می‌رسد اجرای آن با اما و اگرهای زیادی روبرو است.
برخی صاحب‌نظران معتقدند که هر اقدامی که منجربه افزایش بازوهای نظارتی در ارائه هر خدمتی شود، پسندیده است. معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی یکی از این افراد است که با اصل اجرای طرح هیات‌امنایی شدن ستاد وزارت بهداشت موافق است، اما به نحوه اجرای آن خوش بین نیست.
محمدمهدی قیامت در گفت‌وگو با سپیدآنلاین می‌گوید: «همواره یکی از مشکلات ما در کشور این بوده است که طرح‌ها و پیشنهادات روی کاغذ خوب است، اما در اجرا نمی‌توانیم موفق شویم. تجربه نشان داده که تعدد انسان‌ها به خاطر ایجاد مسائل حاشیه‌ای ناشی از تصمیمات سلیقه‌ای، پیشرفت کارها را دچار مشکل می‌کند.»
وی با یادآوری اینکه هم‌اکنون شاهد نوعی اغتشاش مدیریتی در بدنه وزارت بهداشت هستیم که نتایج آن در اجرای طرح تحول نظام سلامت مشهود است، می‌گوید: «طرح تحول نظام سلامت در آینده‌ای نزدیک با شکست مواجه می‌شود. اگرچه این طرح فلسفه درستی داشت که در نهایت می‌توانست به سود مردم تمام شود، اما متاسفانه از آنجاکه مدیران مناسبی برای اجرای آن انتخاب نشد، به این حال و روز افتاد. هم‌اکنون نیز به نظر می‌رسد با اجرای طرح هیات‌ امنایی شدن ستاد مرکزی وزارت بهداشت، تعدد افکار ایجاد شود، اما همچنان سازوکار پیاده‌سازی این طرح نیز محل سوال است.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد